Dala si oduška

Fotografije pobornice zdravog života iznenadile javnost: Zbog koje čaše šampanjca previše uhvaćena u nezgodnim pozama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pip Edwards ispijala je šampanjac s dečkom Michaelom Clarkeom i uživala s društvom.

Modna dizajnerica Pip Edwards (40) poznata je po predanosti tjelovježbi i zdravom načinu života te je suosnivačica brenda sportske odjeće P.E. Nation. 

Upravo zbog toga su javnost iznenadile fotografije njezina odmora u Sydneyju prošle nedjelje. Pip je s dečkom, umirovljenim igračem kriketa Michaelom Clarkeom (39) i prijateljima uživala na brodu u ispijanju šampanjca. 

Dizajnerica je nosila bijeli jednodijelni badić, kapu i sunčane naočale, a Michael kupaće hlačice i šešir. Imala je problema pri silaženju i ulaženju na brod pa su strani mediji komentirali da je malo previše popila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIP EDWARDS (P.E) (@pipedwards)

Pip je zapalila cigaretu dok je u drugoj ruci držala čašu, iako je prije nekoliko mjeseci otkrila da se ostavila alkohola i zato je smršavila.

Njezin glasnogovornik nedavno je rekao da dizajnerica puši samo u društvu. "Pip je predana uravnoteženu načinu života i ponekad, u nekim prigodama, zapali cigaretu", istaknuo je. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) +0 Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Celebrity Kraljevska obitelj okupila se prvi put od pojave pandemije, kraljica zabrinula javnost jednim detaljem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene