''ima to neke simbolike''

Rađa podijelio urnebesnu anegdotu s Balaševićem: "Bio je to Đoletov prvi koncert u Splitu nakon rata..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dino Rađa na Facebooku je podijelio svoju anegdotu s Đorđem Balaševićem i Miloradom Bibićem Mosorom.

Naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa (53) na Facebooku je podijelio anegdotu koju je doživio s Đorđem Balaševićem i Miloradom Bibićem Mosorom, pokojnim novinarom, publicistom i piscem.

Pogledaj i ovo Dino Rađa pogledajte kako izgleda Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

"Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zaje*ancije vezane za njih dvojicu", započeo je Rađa svoj status uz koji je podijelio fotografije na kojima pozira s Balaševićem i Mosorom, koji je preminuo 17. veljače 2012. godine.

"Mosor je Đoleta upoznao kad je bio u Novom Sadu, mislim u vojsci, ali nisam siguran. Svakako su bili dobri. Đoletov prvi koncert nakon rata 2004. u Splitu, a Mosor nervozan ka pas, ne smije ići jer se boji kako će publika reagirati, a on emotivac, neko sra*e ne bi preživio. Usred koncerta zove on mene na mobitel i pita kakva je situacija. Kako meni malo treba, kažem mu odmah da je sve super, osim što ga je jedan lik gađao bocom, ali da je to policija riješila za sekundu. Inače ovacije za Đoleta. Meni Mosor, naravno, ne vjeruje i odmah zove staroga Grašu. A ovaj sjedi do mene i odmah prihvati zaje*anciju i potvrdi moju priču. Poslije koncerta idemo svi skupa u Grašin restoran i sjedimo za stolom Đole i njegovi, Grašo, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta te  krene s ispričavanjem. Ovaj ga blijedo pogleda i kaže: 'O čemu to pričaš?' Mosor odmah shvati da je zaje*an i da se tresao satima bez veze. Večer za pamćenje", prisjetio se bivši košarkaš.

"Sad bar imaju veselo društvo gore gdje se skupljaju dobri ljudi", zaključio je Rađa.

Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Djoleta upozna...

Objavljuje Dino Rađa officialPonedjeljak, 22. veljače 2021.

Statusom je izazvao brojne pozitivne reakcije i mnogi su mu zahvalili što je podijelio tu priču, a skupio je i više od tri tisuće lajkova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene