izuzetna čast!

Dino Jelusić objavio fantastičnu vijest o kojoj svaki glazbenik njegove generacije može samo sanjati, čestitke stižu sa svih strana: "Svjetski, a naše!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dino Jelusić pohvalio se na svom profilu na Facebooku velikom prilikom u svojoj glazbenoj karijeri.

Dino Jelusić (29), koji je četiri godine bio član rock-benda Trans-Siberian Orchestra, pohvalio se novim velikim uspjehom u svojoj glazbenoj karijeri. 

Pogledaj i ovo Dino Jelusić "bravo!" Dino Jelusić se javio iz Los Angelesa pa jednim potezom oduševio hordu obožavatelja, mnogi su ovo jedva čekali

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku tog kultnog benda", napisao je pjevač na Facebooku. 

Dini su brojni pratitelji čestitali što će nastupati s legendarnom, britanskom hard rock grupom koju je 1978. osnovao David Coverdale. 

"Ako je netko ovo zaslužio, ti si! Bio si teen zvijezda, mogao si se utopiti u moru pjesmuljaka, a išao si težim putem gdje te srce vodilo. Uživaj u svakoj je*enoj sekundi s divovima na stageu! Svjetski, a naše!", "Bravo, Dino! Preponosna sam na tvoje uspjehe i divno je vidjeti koliko su te daleko odveli tvoja upornost i rad", neki su od komentara. 

Bend Whitesnake poželio je našem pjevaču dobrodošlicu na svojoj službenoj stranici.

"Apsolutno mi je drago što mogu pozdraviti izuzetno nadarenog Dinu Jelusića u Whitesnakeu. Slušali smo ga i promatrali otkad smo zajedno svirali u Zagrebu prije dvije godine. Zavoljet ćete ga!" istaknuo je Coverdale u priopćenju. 

Fanovi Whitesnakea u komentarima istaknuli da je Jelusić pravi talent. 

Inače, Dinu mnogi pamte po prvom dječjem Eurosongu 2003., na kojem je kao 11-godišnjak odnio pobjedu s pjesmom "Ti si moja prva ljubav" i stekao mnoštvo obožavateljica diljem Hrvatske. 

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene