Prava legenda

Karizmatičan i poseban: Dino bi danas slavio 53. rođendan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijan Ban i Diktatori, Neno Belan i Fiumensi, Songkillers, Jinx, Funkytrain, James Brown Tribute Band i brojni drugi rasplesat će okupljene na starom Hajdukovom igralištu od 21 sat.

Dino Dvornik danas bi slavio 53. rođendan. Da se proslavi, pobrinut će se njegova udovica Danijela, kći Ella i brojni obožavatelji koji će ovaj datum slaviti na najbolji mogući način. Festival Aj Cha u Splitu večeras će odati počast velikom i omiljenom Dvorniku. Marijan Ban i Diktatori, Neno Belan i Fiumensi, Songkillers, Jinx, Funkytrain, James Brown Tribute Band i brojni drugi rasplesat će okupljene na starom Hajdukovom igralištu od 21 sat.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Dvornik je svojim preranim odlaskom, od čega će u rujnu proći devet godina, šokirao svoju obitelj, prijatelje, kolege... Karizmatični glazbenik preminuo je u 45. godini života i ostavio iza sebe veliku prazninu na glazbenoj sceni u Hrvatskoj. Otkako je bio dječak, Dino je pod svijetlima reflektora, odigravši sa svega devet godina ulogu u "Našem malom mistu".

No, kako je odrastao, Dvornik se okretao glazbi, koja je prevagnula. Krenuo je graditi blistavu karijeru, a krenulo ga je i u ljubavi pa se 1989. godine vjenčao svojom Danijelom, kojoj je posvetio i pjesmu "Ljubav se zove imenom tvojim". Ubrzo su postali i roditelji, dobivši kći jedinicu - Ellu. Obožavan je bio u cijeloj zemlji, rodnom Splitu, na cijelom Balkanu, a neke od njegovih pjesama upisane su u povijest hrvatske glazbe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene