Nikad prežaljen

Deset godina goleme tuge: Znate li koji bi rođendan danas proslavio Dino Dvornik? Danijela nam je otkrila kako ih je provodio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dino Dvornik i dalje živi zahvaljujući brojnim pjesmama koje su nam iza njega ostale.

Nikad prežaljeni hrvatski kralj funka, kako ga i dandanas mnogi nazivaju, Dino Dvornik na današnji bi dan proslavio svoj 54. rođendan.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 2 otkrila nepoznate detalje Danijela Dvornik prisjetila se života s Dinom: "Adrenalin bi ga držao pa nije mogao ni zaspati, tada nisam razmišljala kako je to utjecalo na njega"

Dino je bio jedan od najtalentiranijih glazbenika na hrvatskoj glazbenoj sceni, a njegovi su hitovi i dalje rado slušani. Obožavatelji su ga se i ove godine, upravo uoči rođendana, prisjetili na drugom Aj Cha Festivalu na splitskoj rivi, koji je organiziran njemu u čast. 

Svoje je rođendane volio slaviti u društvu obitelji i prijatelja. "Na Dinin smo se rođendan uvijek zatekli na otoku Braču. Nisu to bila nikakva velika slavlja, već ugodne večerice uz kolače, s prijateljima i obitelji. Tako je bilo kada nije nastupao, jer naravno neke je proveo i radno, nastupajući na koncertima, no najčešće smo bili na Braču", otkrila nam je Dinina supruga Danijela Dvornik, s kojom ima kćer Ellu

Dino Dvornik preminuo je rujnu 2008. godine u 45. godini života i ove će godine biti obilježena deseta godišnjica njegove smrti, koja je bila šokirala čitavu Hrvatsku. Karizmatični glazbenik iza sebe je ostavio veliku prazninu na domaćoj glazbenoj sceni, no njegova se pristnost kroz glazbu itekako još uvijek osjeća. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene