nova ljubav?

Glazbeni mogul opustio se na plaži u društvu misteriozne djevojke koja je pokazala sve atribute bez srama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbeni mogul uživao je na plaži bez majice, dok se njegova pratnja opuštala u narančastom bikiniju koji je više otkrivao nego skrivao.

Američki reper Sean Combs, poznatiji pod imenom Diddy, prošle je godine ljubovao s manekenkom Lori Harvey, a prekinuli su nakon tek nekoliko mjeseci. No, čini se kako je Diddy krenuo dalje obzirom na činjenicu da su ga uhvatili kako se opušta na plaži u Miamiju s misterioznom djevojkom.

Pogledaj i ovo Daphne Joy (Foto: Instagram) Ima novog dečka? Ovu zanosnu brinetu proslavile su obline koje je bilo teško ne zamijetiti u pripijenoj haljini, njena pozadina posebno je došla do izražaja

Glazbeni mogul uživao je na plaži bez majice, dok se njegova pratnja opuštala u narančastom bikiniju koji je više otkrivao nego skrivao. Sudeći po fotografijama, par se dobro zabavio uz pića i cigare.

Prije veze s Lori Harvey, Diddy je ljubio Cassie Venturu od 2007. do 2018. godine. Iz prijašnjih veza reper ima šestero djece. Justina (27) dobio je s dizajnericom Misom Hylton-Brim, a sina Christiana (2), Quincyja (28) i kćeri D'Lilu i Jessie (12) ima s Kimberly Porter. Njegova kći Chance (12) koju ima sa Sarah Chapman rođena je nekoliko mjeseci prije blizanki koje je dobio s Porter.

50-godišnji reper karijeru je započeo u diskografskoj kući Uptown Records, u kojoj je brzo napredovao na više pozicije. Danas ima carstvo vrijedno 740 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene