Tužna vijest

Diane Kruger i Joshua Jackson prekinuli nakon deset godina veze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Diane Kruger i Joshua Jackson prekinuli su nakon deset godina ljubavi. Nikad nisu ušli u brak, jer im papir nije bio važan.

Tužna vijest obišla je celebrity svijet. Naime, omiljeni par prekinuo je nakon deset godina. Diane Kruger i Joshua Jackson su prekinuli. Glasnogovornik glumice potvrdio je tužnu vijest za strane medije.

Pogledaj i ovo Poljubac Kristen Stewart i Diane Kruger (Foto: Profimedia) Uhvaćene! Slavne dame podigle prašinu: izmijenile strastvene poljupce u vrućim scenama!

Za People magazin kratko je objavio da su Joshua i Diane prekinuli te su odlučili ostati prijatelji. 39-godišnja Kruger nedavno se preselila u New York kako bi živjela sa svojim dečkom, no izgleda da nisu izdržali.

Kruger i Jackson započeli su vezu 2006. godine, nakon što se ona rastala od Guillaumea Caneta, s kojim je bila u braku pet godina. Kada bi je upitali planira li se udavati za Jacksona, uvijek je govorila kako vjeruje jedino u predanost i obavezu duše te joj papir nije potreban. Što je uzrok prekida, nije poznato.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene