Grubijan i u stvarnosti

Uhićen glumac iz filma "Sam u kući", optužbe su šokantne, a policiji se odlučio predati sam!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Devin Ratray uhićen je pod optužbama za nanošenje fizičkih ozljeda svojoj djevojci tijekom napada koji se dogodio prije mjesec dana.

Glumac Devin Ratray, koji je najpoznatiji po ulozi Buzz McCallister iz filma "Sam u kući", uhićen je ove srijede pod optužbom za obiteljsko nasilje nakon što je navodno pokušao zadaviti svoju djevojku, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 9 Bio je superzvijezda, ali... Evo zašto Macaulay Culkin zapravo nije glumio u trećem nastavku kultnog filma "Sam u kući", mnogi su ga zbog toga krivili!

Ratray se sam predao policiji u Oklahomi nakon incidenta koji se dogodio ranije ovog mjeseca, a tada je pušten uz jamčevinu od 25 tisuća dolara.

Povod napada navodno su bile njegove fotografije s autogramima koje je njegova djevojka besplatno podijelila fanovima. Strani mediji pišu kako su prije incidenta, koji se dogodio u hotelskoj sobi, viđeni u jednom baru gdje su vodili žustru raspravu, a Ratray je bio vidno pripit.
U optužnici se navodi kako je glumac svojoj djevojci, dok ju je davio, rekao: "Ovako ćeš umrijeti", a zatim ju je udario po licu.

"Žrtva ima probleme s disanjem nakon što ju je optuženik davio i držao joj ruku preko usta", piše u optužnici protiv Ratraya. Navodi se i kako je glumčeva djevojaka, čije ime nije poznato javnosti, zadobila brojne ozlijede te se uspjela spasiti tako što ga je odgurnula od sebe i istrčala iz sobe.

"Gospodin Ratray poriče da je ikada digao ruku na nju", kazao je glumčev odvjetnik Scott Adams.

Inače, osim u originalnim filmovima "Sam u kući" , Devin se pojavio i u najnovijem nastavku franšize koji je objavljen ove godine pod nazivom "Home Sweet Home Alone" na streming servisu Disney+.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene