što više, to bolje!

66-godišnji zavodnik s 39 godina mlađom zaručnicom planira djecu, ignorira kritike, a iza sebe ima tri braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dennis Quaid zaprosio je studenticu financija Lauru Savoie nakon nekoliko mjeseci veze. Ona je godinu dana mlađa od njegovog sina, glumca Jacka Quaida kojeg ima s bivšom suprugom Meg Ryan.

Glumac Dennis Quaid (66) i zaručnica Laura Savoie (27) zgrozili su javnost svojom vezom zbog razlike u godinama, no oni se ne obaziru na negativne komentare. 

Pogledaj i ovo Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Kleknuo na Havajima Nakon tri razvoda vremešni glumac ljubio je samo mlađe, a sad je i zaprosio 39 godinu mlađu studenticu

Par je viđen u utorak u čevrti Brentwood u Los Angelesu dok su posjećivali prijatelja. Dennis i Laura su uskladili odjevne kombinacije, a ona je nosila i zaštitnu masku prema preporukama vlasti. Glumac nije poduzeo mjere opreza od koronavirusa, iako je u rizičnoj skupini za razliku od svoje mlađahne zaručnice.

Quaid je izašao iz auta s velikim osmijehom na licu noseći limenke i još nekoliko stvari dok je Savoie imala buket cvijeće i dvije vrećice te je hodajući telefonirala. Kraj nje je hodao glumčev pas, buldog Peaches.

Dennis i Laura su zbog pandemije koronavirusa morali odgoditi svoje vjenčanje. Inače, par se zaručio u listopadu prošle godine na Havajima. Glumac je zaprosio studenticu financija nakon samo nekoliko mjeseci veze, a njihova razlika u dobi od 39 godina zgrozila je javnost.

"Upoznali smo se na poslovnom događaju i to se razvilo u vezu. Ne zaljubljujem se lako", rekao je Quaid koji ignorira zle jezike. Neki su komentirali da je glumac proživljava neku krizu zbog svojih godina. Usto su isticali kako ih njegova veza podsjeća na onu iz filma "Zamka za roditelje" kada se njegov lik u 40-ima planira oženiti 26-godišnjom stručnjakinjom za odnose za javnošću. Quaid je otkrio da nakon vjenčanja želi imati djecu s Laurom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback to meeting one of my biggest fans @swagrman Next interview guest for The Dennissance? Drop a 🐕 below if you agree⁣. ⁣ #dennisquaid #dogsofinstagram #husky #swaggywolfdog #dennissance dennisquaidpodcast #musicpodcast #newpodcasts #famousdogs #instadog #doge #dennisquaidpodcast #podcast #dogstagram #lakers #lakerfans #lakerdogs

A post shared by Dennis Quaid + The Dennissance (@dennisquaidandthesharks) on

Zanimljivo je da Denisovo najstarije dijete, sin Jack, kojeg ima s bivšom suprugom Meg Ryan, ima 28 godina i stariji je od njegove zaručnice. Glumac je i s posljednjom suprugom Kimberly Buffington, od koje se razveo 2018., dobio blizance Zoe i Thomasa (12).

Glumac je bio tri puta u braku, a prva supruga mu je bila kolegica P. J. Soles starija od njega tri godine. Denis je veliki zavodnik, pa i prije nego mu je posljednji razvod finaliziran u travnju 2018. on je bio u vezi s modelom Santom Auzinom (33).

No prekinuli su nakon tri godine veze, a onda je ubrzo javnost saznala da ljubi sadašnju zaručnicu Lauru.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Celebrity Archie slavi prvi rođendan: Nakon dugo vremena objavljena njegova snimka u naručju mame Meghan

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene