NE VOLI ODJEĆU

Bujna manekenka uživa na odmoru, a svoja golišava izdanja dijeli s više od 12 milijuna pratitelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska manekenka Demi Rose na odmoru je u Meksiku i dijeli golišave fotografije sa svojim obožavateljima na Instagramu, kojih ima više od 12 milijuna.

Britanska manekenka Demi Rose (24) uživa u odmoru u Meksiku, a nije propustila ni "počastiti" obožavatelje golišavim fotografijama. Demi se pritom na Instagramu pohvalila i slikama koje je snimila u Jordanu za modnu kampanju.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

"Turistkinja", napisala je Rose pokraj fotografije na kojoj pozira u planinama čučeći u crnoj svilenoj haljini, čizmama i sa sunčanim naočalama. Njezina fotografija oduševila je obožavatelje, pa su ju joj poručili da im slama srce. Manekenka koju su proslavile bujne obline ranije se pohvalila kako je pobjegla na odmor u Meksiko.

Demi se tada uslikala u crnom jednodijelnom badiću koji je jedva obuzdao njezino poprsje. Kao i na svakoj fotografiji na Instagramu, manekenka je dobila brojne pohvale za odjevnu kombinaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tourist 🖤 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi je postala poznata javnosti nakon kratke veze s reperom Tygom (30), s kojim je bila i reality zvijezda Kylie Jenner (22). Manekenku na društvenim mrežama prati više od 12 milijuna fanova, a tvrde da su njezine grudi, kojima se proslavila, najbolje na svijetu. 

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Getty Images) Margot Robbie (Foto: AFP) +3 Margot Robbie (Foto: Getty Images) Celebrity Hrabro prošetala u sakou ispod kojeg nije nosila baš ništa, a malo je nedostajalo da pokaže previše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene