Nadmašila samu sebe

Instagram senzacija pohvalila se badićem neobičnog kroja koji bi rijetko koja žena obukla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose na Instagramu često objavljuje golišave fotografije i ističe svoju bujnu figuru, a ovoga je puta nasmašila i samu sebe.

Skoro 15 milijuna pratitelja influencerice Demi Rose ostali su zatečeni njezinim posljednjim fotografijama na kojima je istaknula svoju bujnu pozadinu u kupaćem kostimu neobičnog kroja.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

25-godišnja manekenka pohvalila se kako uživa na Maldivima i to u kupaćem kostimu zebra uzorka u kojem nije ništa ostavila mašti. U prvom je planu bila njezina bujna stražnjica, a iako je bila zakopčana do grla, mamila je poglede i komentare. Pozirala je uz ocean, a maknula je i svoju dugačku kosu kako bi dala do znanja što želi da se najviše vidi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shades on so they can’t steal the vision 😎 @fashionnova FashionNovaPartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi se proslavila na društvenim mrežama upravo zahvaljujući svojoj bujnoj pojavi, a Instagram senzacija odlučila je nastaviti ljetovanje, nakon što je uživala na nekima od najpopularnijih svjetskih destinacija.

Rose je prije nekoliko mjeseci ispričala i kako se nosila sa smrću oba roditelja. Naime, manekenkin otac preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine. Rose je poznata po golišavim fotkama koje redovito objavljuje na društvenim mrežama, a milijuni njezinih pratitelja često je obasipaju komplimentima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +0 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Celebrity S gustom bradom i viškom kila ovog zavodnika danas rijetki prepoznaju, ali zbog prisnih zagrljaja s 26 godina mlađom plavušom sad je zamijećen

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene