maštovita ljepotica

Uvijek u oskudnom izdanju, no ovoga je puta pokušala zakloniti obline na zanimljiv način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose uvijek stavlja obline u prvi plan, no sada je pozornost podijelila sa svojim psom Teddyjem Bearom koji čak ima i svoj Instagram profil.

Demi Rose (25) proslavila se svojim oblinama koje uvijek stavlja u prvi plan na fotografijama na Instagramu gdje ju prati 14.2 milijuna ljudi. 

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Ni ovog puta manekenka nije napravila iznimku. Demi je pozirala u oskudnom bikiniju na plaži na Ibizi sa šeširom na glavi. "Ja za tebe i ti za mene", napisala je Rose

Ipak, pažnju je privukao i njezin pas, pudlica Teddy Bear koji je ležao kraj njene bujne stražnjice. Njemu je Demi napravila čak i Instagram profil u listopadu 2018., no nije ga dugo održavala i za razliku od nje ima tek nešto više od 4.000 pratitelja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I for you and you for me 💞

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

"Aww. Tako slatko", "Uvijek i zauvijek", "Obožavam vas oboje", "Uvijek okineš fotku iz najboljeg kuta", "Je li to raj?", "Štene čuvar", "Pas srećković", "Imaš divno društvo", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, kako pišu strani mediji Demi je slobodna, a ranije se šuškalo da ljubi repera Drakea. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene