Ne odustaje

Slavna Britanka pozirala u kreaciji koja je jedva obuzdala bujno joj poprsje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose nastavlja s objavljivanjem provokativnih i izazovnih fotografija na društvenim mrežama.

Britanska manekenka Demi Rose, koja se proslavila u svijetu zahvaljujući bujnim oblinama, u izolaciji vrijeme krati objavama na društvenim mrežama, kako sebi, tako i svojim 13,7 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

25-godišnja Demi je tako je jednom od novijih objava malo toga ostavila mašti pozirajući u crvenom kostimu od od lateksa koji je jedva obuzdao njezino bujno poprsje.

"Voljela bih da sam superjunak tako da mogu isprašiti koronavirus", napisala je Demi uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

To je samo još jedna u nizu njezinih seksepilnih i razgolićenih fotografija kojima zaokuplja pažnju obožavatelja iz svih krajeva svijeta.

"Bila bi moj heroj", "Savršena si", "Kakva ljepotica", "Da sam barem ja tvoja haljina", "Čuvaj se Demi", "Ti si spektakl", "Dama u crvenom je prekrasna", "Ti si apsolutno predivna i nevjerojatna žena, volim te", samo su neki od tisuću komentara koje je dobila.

Slavna brineta nedavno je proslavila 25. rođendan koji je naravno obilježila izazovnom kombinacijom koja je više otkrivala nego sakrivala. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Haley Joel Osment i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +1 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Celebrity Proslavio je 65. rođendan, ali žene ga i dalje obožavaju, a titule mačo-muškarca se ne odriče

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene