Fale joj putovanja

Pobrinula se da njezinih 13,9 milijuna pratitelja ne ostane zakinuto za provokativne fotke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Putovanja su za Demi Rose bila uobičajena, a sada ih se prisjeća objavljivanjem vrućih fotografija na Instagramu.

Britanska manekenka Demi Rose, koja slavu duguje isključivo bujnim oblinama, trenutno je prisiljena biti u Londonu zbog izolacije usred pandemije koronavirusa, a da joj omiljena putovanja itekako nedostaju možemo primijetiti na njezinom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

No Demi se pobrinula da njezinih 13,9 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu ne ostane zakinuto za njezine razgolićene fotografije snimljene na egzotičnim destinacijama. Tako je podigla temperaturu s fotografijama na kojima se njezin bujni dekolte našao u prvom planu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

"Kakva ljepotica", "Djevojko, izgledaš sjajno", "Budi mi žena", "Tvoja pojava oduzima dah", "Ti si moj idol, uvijek si najbolja", "Tvoj osmijeh liječi", neki su od tisuća komentara koje svakodnevno dobiva u objavama.

Nedavno je objavila i fotorgafiju u crvenom kostimu od lateksa jer je poželjela biti superjunakinja. Bila je to samo još jedna u nizu njezinih seksepilnih i razgolićenih fotografija kojima zaokuplja pažnju obožavatelja iz svih krajeva svijeta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene