samo dobar trik!

Učinilo se ovo kao njezino najpristojnije izdanje, ali ova neobična haljina opet je puno toga istaknula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose od prošle godine uživa na Ibizi s koje je podijelila još jednu seksi fotografiju, ali malo drugačiju od prijašnjih.

Demi Rose je u svijet slavnih lansirala avantura s reperom Tygom, a zatim je nastavila privlačiti pozornost javnosti golišavim fotografijama na kojima su njene obline u prvom planu. 

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

26-godišnja Britanka od prošle godine uživa na otoku Ibizi pa se čini da se na neko vrijeme preselila u Španjolsku. Demi često dijeli seksi slike i pokazuje koliko joj godi život u drugoj zemlji, a posljednja koju je objavila činila se kao najpristojnija dosad. 

"Nisam zapravo ovdje, sve je to iluzija", istaknula je manekenka. Rose je pozirala u haljini, koja stvara optičku iluziju, a naglasila je njezine obline, pogotovo uzak struk i široke bokove. Iako se činilo da je pristojnija fotografija od onih koje inače dijeli, moglo se primijetiti da joj se naziru tangice te da ne nosi grudnjak. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Demi, koju na Instagramu prati 16.2 milijuna ljudi, kao i inače obožavatelji su počastili komplimentima. "Ovo je remek djelo", "Kako si lijepa", "Zadivljujuće", "Uživam u iluziji", "Predivna", komentirali su. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene