golica maštu

Instagram senzacija ponosno pokazala bujnu pojavu pa jedva obuzdala grudi da joj ne ispadnu iz bikinija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Instagram senzacija Demi Rose prije nekoliko tjedana se požalila da joj je pandemija koronavirusa poremetila sve planove, no nije gubila vrijeme ljenčarenjem.

Bujna pojava manekenke Demi Rose česta je tema medija diljem svijeta, a ova lijepa 25-godišnjakinja pobrinula se da njezinih preko 14 milijuna pratitelja ne ostane zakinuto za fotke u badiću ovoga vikenda.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Demi je pozirala u premalenom ružičastom bikiniju koji joj je jedva obuzdavao grudi, a njezine obline bile su u prvom planu. "La vie en rose", napisala je brineta u opisu fotografije.

Instagram senzacija prije nekoliko tjedana se požalila da joj je pandemija koronavirusa poremetila sve planove, kao i mnogima, no nije gubila vrijeme ljenčarenjem. Redovito je objavljivala što radi, a nerijetko se radilo o fotkama koje su više otkrivale nego skrivale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La vie en rose

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

U samoizolaciji je bila u Londonu, a jedva je dočekala da mjere popuste te da se napomon može skinuti u bikini i začiniti dan mnogima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene