težak prekid

Popljuvala ga u knjizi punoj pikanterija, glumac se konačno oglasio i rekao što misli o svemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Moore i Ashton Kutcher su, kako ona ističe, razveli zbog njegove nevjere, a on se pravdao da mu je granica postala premutna zbog seksa u troje koji su ranije imali.

Glumica Demi Moore (57) mislila je da je Ashtonu Kutcheru (42) konačno pronašla muškarca s kojim će provesti ostatak života, no i njezin treći brak se raspao. 

Pogledaj i ovo Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Dobrodošli u Hollywood Glumica očajno želi rasprodati knjigu, pa piše i o tome kako je prvog supruga varala dan prije svadbe

Demi je progovorila o odnosu sa Ashtonom i objasnila što se dogodilo među njima u autobiografiji "Inside Out" koja je izašla prije nekoliko mjeseci, piše Mirror. Glumica je s 15 mlađim kolegom započela vezu 2003. i dvije godine kasnije su se vjenčali. Par se razveo 2013., a Demi je u knjizi otkrila da je osjetila privlačnost prema glumcu čim ga je upoznala. Ona je tada imala 40 godina dok je Ashton imao 25. 

"Bila sam 40-godišnjakinja koja je imala bogat život, a on je tek započinjao svoj odrasli život. Nisam sve to vidjela jer sam bila unutar toga. Osjećala sam se kao 15-godišnja djevojka koja se nada da će se nekom svidjeti", istaknula je glumica. 

Par je dvije godine kasnije očekivao dijete, no u šestom mjesecu trudnoće Demi je pobacila što ju je shrvalo. Pokušali su i umjetnu oplodnju kasnije, ali nisu imali uspjeha. Vjenčali su se 2005. pred 150 prijatelja i članova obitelji i među njima je bio i glumičin bivši muž Bruce Willis

Ipak, Demi se i dalje nosila s tugom zbog gubitka djeteta. "Izgubila sam pogled na ono što je ispred mene, obitelj koju imam. I mislim da je težina svega toga pala na Ashtona. Znate, nekako je prirodna stvar da se netko povuče kada se druga osoba prečvrsto primi za njega", objasnila je glumica. 

Cijela situacija je Demi potaknula da poklekne i vrati se alkoholu nakon što je 20 godina bila trijezna. Nakon toga je još i doznala šokantnu vijest da joj je Ashton bio nevjeran. Kada je ta informacija procurila, Moore je režirala film, no odmah je nazvala muža da ga pita je li to istina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing meeting and connecting with all of you during #InsideOutBook tour 🖤

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

"Odmah je priznao i mislim da je moja reakcija bila: 'Zaje*avaš li ti to mene?'. To je bilo to. Činilo mi se u tom trenutku kao da jedva dišem", napisala je glumica. Otkrila je i da je pogriješila što je pristala na to da ona i Ashton uvedu treću osobu u svoj brak. 

"Htjela sam mu pokazati koliko odlična i zabavna mogu biti", istaknula je. Zbog toga joj je Ashton pravdao prevaru rekavši da je trojac zamaglio granice vjernosti. Kutcher, koji je u braku s glumcom Milom Kunis i imaju dvoje djece, se konačno oglasio zbog autobiografije bivše supruge.

"Upravo sam htio objaviti sarkastični tweet. No onda sam vidio svog sina, kćer i suprugu i obrisao sam ga", napisao je Ashton na Twitteru. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Svetlana Ražnatović - Ceca Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Jelena Karleuša, Lepa Brena, Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Instagram/Pixell) +0 Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Celebrity Ceca dala prvu izjavu nakon vijesti da je pozitivna na koronavirus, zaražen je i njezin sin

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene