Stvarno je bilo previše

Ovom šokantnom promjenom lica mnoge je zgrozila, ali kako se čini, naučila je lekciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Moore nedavno je pokazala lice za koje su plastični kirurzi procijenili da je previše napunjeno filerima, no par dana kasnije opet izgleda kao da se ništa nije dogodilo.

Demi Moore (58) krajem prošlog mjeseca se pojavila na Tjednu mode u Parizu, a u centru pozornosti je bilo njezino neprepoznatljivo lice koje je potaknulo šuškanja o plastičnim operacijama. 

Pogledaj i ovo Tallulah i Bruce Willis - 1 Podijelila emotivnu snimku Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Glumica je o svom iskustvu na modnoj pisti progovorila sa supermodelom Naomi Campbell (50) u njenoj emisiji "Nema filtera s Naomi" i pritom je opet izgledala prirodno i lijepo pa sad mnogi nagađaju da je nedavna promjena možda i nastala zahvaljujući šminci. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

"Osjećala sam se posebno i bilo je jako magično, ali i veoma nezaboravno. Zaista mi je bila čast", rekla je Demi koja je nosila reviju brenda Fendi

Naime, plastični kirurzi su za američke medije objasnili kako je Moore pretjerala s ubrizgavanjem filera i zato je tako izgledala na reviji u Parizu. Istaknuli su da je zbog toga dobili crte na licu poput popularnog lika Jokera iz filmske franšize "Batman".

Demi je progovorila i o lockdownu s bivšim mužem Bruceom Willisom (65) i njihovim kćerima Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (26) koji je izazvao čuđenje javnosti.

"Bila sam prilično zahvalna jer su se nekako stvari usporile i imali smo vremena jedni za druge. Dogodilo se da je Bruce došao i proveo neko vrijeme s nama, to je zaista bio blagoslov", rekla je glumica za Willisa koji je od 2009. u braku s 23 godine mlađom manekenkom Emmom Heming. Par ima kćeri Evelyn (6) i Mabel (8). 

Demi i Bruce su bili u braku 12 godina, a upoznali su se 1987. na premijeri filma "Zasjeda" i samo četiri mjeseca kasnije vjenčali u Las Vegasu. Glumica je zbog njega ostavila tadašnjeg zaručnika Emilija Esteveza. 

Dugo se nije razlog razvoda nekad skladnog para i nagađalo se da su tako odlučili jer se ne stignu vidjeti radi pretrpanog rasporeda. Ipak, dio javnosti je vjerovao da je razlog Bruceov golemi seksualni apetit o kojem je progovorio 1996. za magazin Playboy i rekao da ga nijedna žena još nije mogla u potpunosti zadovoljiti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Što je točno brak? Pa ne postoji žena koja može zadovoljiti prirodni nagon koji se želi razmnožavati. Taj nagon ne nestaje samo zato što imaš troje, desetero ili stotinu djece. Sav trud je uzaludan jer mi smo životinje. Mi smo samo magarci u potrazi za hranom, ali i željni da svaku ženu koju ugledamo želimo odvesti u krevet. To je jednostavno programirano u našem genetskom kodu", objasnio je glumac. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Nekad i sad Tetovaže i mišićavi torzo danas su mu zaštitni znak, no sjećate li se kako je Luka izgledao na početku karijere?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene