Seksi izbor!

Ovih dana svi pričaju o njezinom licu, ali ovog puta zbog očitog detalja ono je palo skroz u drugi plan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Moore je na dodjeli nagrada WSJ. Magazine Innovator Awards 2021 plijenila pažnju u odijelu ispod kojeg je nosila samo grudnjak.

Holivudska glumica Demi Moore bila je jedna od glavnih zvijezda dodjele nagrada WSJ. Magazine Innovator Awards 2021 u Muzeju moderne umjetnosti u Midtown Manhattanu i to zahvaljući odvažnoj kombinaciji koju je odabrala za tu priliku.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

59-godišnja Demi pojavila se u tamnoplavom baršunastom odijelu, ali ispod sakoa nosila je samo grudnjak kojeg se nimalo nije trudila sakriti već ga je ponosno pokazala ističući dekolte u prvi plan, dok joj je društvo pravio dizajner i umjetnički direktor modne kuće Fendi Sir Kim Jones.

Glumica tijekom posljednjih nekoliko mjeseci veliku pažnju plijeni svojim izgledom i njezini su obožavatelji zaključili kako je jedna od onih zvijezda koja je očigledno posegnula za tretmanima pomlađivanja i pretjerala s njima, čemu svjedoče njezine fotografije.

To je počelo još početkom ove godine kada se pojavila na jednoj modnoj reviji u Francuskoj i prošetala modnom pistom, no malo tko ju je uspio prepoznati na prvi pogled.

"Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", bili su samo neki od komentara njezinih obožavatelja koji su se tada proširili društvenim mrežama.

Slične reakcije izazvalo je i jedno od njezinih posljednjih pojavljivanja u javnosti i to na promociji jedne knjige u Los Angelesu i mnogi su ponovno zaključili da je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice.

Demi se nedavno našla na naslovnicama svjetskih medija i to zbog navodne ljubavne veze s kolegom Johnom Travoltom s kojim provodi puno slobodnog vremena, a viđeni su zajedno i na romantičnoj večeri u jednom restoranu na Floridi.

Da sve bude još zanimljivije, šuška se da ih je spojio njezin bivši muž, glumac Bruce Willis koji mu je navodno mu predložio da se poveže s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Kelly Preston.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene