A tko je tko?

Holivudska glumica, koja je nedavno bila u Dubrovniku, objavila ljetnu fotografiju s kćerima, sve su pozirale u bijelim badićima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Moore objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira s kćerima u badićima, pa dobila tisuće komentara i komplimenata.

Glumica Demi Moore objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa svojim lijepim kćerima, a na kojoj je doista teško procijeniti tko je majka, a tko kćer.

Pogledaj i ovo Bruce Willis s obitelji - 2 Ovo se rijetko viđa Bruce Willis sjeo je sa sadašnjom i bivšom suprugom te velikom obitelji, zajednička fotografija sve je dirnula!

Fotografija je snimljena uz more, a 58-godišnja Demi, 33-godišnja Rumer, 30-godišnja Scout i 27-godišnja Tallulah Willis poziraju okupane suncem u bijelim badićima marke Andies Swim, koje ponosno reklamiraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Inače, Demi je ovo ljeto uživala i na hrvatskoj obali, točnije u Dubrovniku, a nitko nije znao da je stigla sve dok se nije pohvalila na Instagramu. Odsjela je u luksuznoj vili, a najviše vremena provodila je na terasi, također u badiću.

Glumica je kćeri dobila u 13-godišnjem braku s Bruceom Willisom, a bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima nakon razvoda. U braku su bili od 1987. do 2000. godine, a i danas se često druže, što Bruceovoj sadašnjoj supruzi Emmi nimalo ne smeta pa su svi zajedno proslavili i njihovo vjenčanje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena Celebrity Potpuna transformacija Lepe Brene ostala je u sjeni dekoltea koji baš upada u oči, a i seksi haljina koju je nosila sve je ostavila bez teksta!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Đoković i Goran Ivanišević Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) +2 Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) Celebrity Jelena Đoković razotkrila Novaka: Objavila je video u kojem je pokazala kako se opušta nakon kasnog meča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene