Kao zaleđena!

Žalosno je vidjeti što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, čini se da je malo izgubila kontrolu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Moore pojavila se na reviji modne kuće Saint Laurent u Parizu i ukrala pozornost svojim licem bez bora.

Glumica Demi Moore (59) svojevremeno je slovila kao jedna od najljepših i najseksepilnijih žena svijeta, no u posljednje vrijeme šokira pojavom.

Pogledaj i ovo Bruce Willis s obitelji - 2 Ovo se rijetko viđa Bruce Willis sjeo je sa sadašnjom i bivšom suprugom te velikom obitelji, zajednička fotografija sve je dirnula!

U želji da ostane vječno mlada prepustila se čarima estetske kirurgije i otela se kontroli, a svojim zaleđenim licem plijenila je pažnju i na reviji modne kuće Saint Laurent na Tjednu mode u Parizu.

Demi je zablistala u seksi izdanju te je sakoom ispod kojeg nije obukla ništa pokušala skrenuti pogled na svoj dekolte, no njezino lice bez ijedne bore, koje jedva može micati, ukralo je pozornost.

Iako ona o zahvatima ne priča, nagađa se kako je glumica pretjerala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica i postaje je sve teže prepoznati.

No ona nije jedina holivudska žrtva estetskih zahvata, dapače, u posljednje je vrijeme taj trend poprimio zabrinjavajući uzlet, a neki od najsvježijih primjera su Bradley Cooper, Nicole Kidman, Tom Cruise i Kristin Davis.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives pokazala tetovažu koja je inače skrivena od pogleda pa od poznate Hrvatice izmamila iznenađujući komentar!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene