uoči oscara

Vruće u Hollywoodu: Mama na tulum stigla bez grudnjaka, a kći je samo to i nosila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Moore je s 31-godišnjom kćeri Rumer Willis bila na proslavi uoči dodjele Oscara, a obje su odabrale zanimljiv stil.

Glumica Demi Moore je s 31-godišnjom kćeri Rumer Willis bila na proslavi Vanity Faira i Yves Saint Laurenta posvećenoj filmu "Parazit" uoči ovogodišnje dodjele prestižne nagrade Oscar.

Pogledaj i ovo Rumer Willis sve je dirnula Najstarija kći slavnoga glumca koji je rastužio sve zbog dijagnoze objavila nikad viđene obiteljske fotke

57-godišnja glumica za tulum je odabrala prozirnu zlatno-zelenu metalik haljinu, a iako se ne čini tako na prvi pogled, odlučila je izaći bez grudnjaka. Demina kći Rumer za događaj je odabrala crni sako ispod kojeg je nosila samo crni grudnjak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama et Bebe Date Night supporting @buuski and her brain child @shopwyllis

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

Demi Moore je prošle godine objavila knjigu "Inside Out" kojom je šokirala detaljima iz svog privatnog života. Raspričala se o bivšem suprugu Ashtonu Kutcheru, a spomenula je i svoje prethodne brakove. Za glazbenika Freddyja Moorea udala se 1980. godine, a od 1987. do 2000. godine je bila s kolegom Bruceom Willisom, s kojim ima tri kćeri.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Slavna milijarderka pozirala gola i pokazala sve obline: "Zamislite da ste ovako zgodni"

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene