Emotivan trenutak

Pjevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika je ustala i zapljeskala joj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Demi Lovato je ispričala kako tekst pjesme koju je otpjevala na Grammyjima opisuje njezino stanje prije predoziranja od prije dvije godine.

Demi Lovato prije dvije godine preživjela je potpuni slom i gotovo fatalno predoziranje, a na 62. dodjelama nagrada Grammy vratila se u velikom stilu.

Pogledaj i ovo showbuzz Uoči dodjele Neugodnjaci na Grammyjima: Neki su nagradu slomili, a neki su skidali hlače

U Staples Centeru u nedjelju navečer otpjevala je singl "Anyone", a bila je vidno preplavljena emocijama. Pjevačica je pogledala prema mikrofonu te je zaplakala prije nego što je kimnula pijanistu da počne svirati ispočetka.

Demi je ispričala kako tekst pjesme koju je otpjevala na Grammyjima opisuje njezino stanje prije predoziranja od prije dvije godine. Prije nastupa predstavila ju je glumica Greta Gerwig, a pojavila se u velikoj bijeloj svečanoj haljini.

Dok je bila u rehabilitacijskom centru, nakon nesretnih događaja 2018. godine, Demi Lovato rekla je kako je upravo "Anyone" pjesma koju će prvo otpjevati uživo ako bude imala prilike.

Obećanje je održala.

Popularna je pjevačica i u ranijoj mladosti imala problema s ovisnošću. Rekla je kako je sa 17 godina probala kokain te joj se svidio. Borila se i s poremećajem u prehrani, a dijagnosticiran joj je i bipolarni poremećaj.

Njezin nastup na dodjelama Grammyja popraćen je velikim ovacijama, a brojni fanovi diljem svijeta dali su joj podršku preko društvenih mreža.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene