Ljepotica na mamu

Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starija kći nekadašnje zvijezde sapunica Lise Rinne, Delilah Hamlin prošetala se gradom u poluprozirnoj bijeloj majici koju je uskladila s dugim hlačama.

Kćeri nekadašnje zvijezde sapunica Lise Rinne, Delilah Hamlin (22) i Amelia Hamlin (19) privlače pozornost svojim fotografijama na Instagramu, ali i svakim pojavljivanjem u javnosti. 

Pogledaj i ovo Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Mamina nasljednica Njegova mlađahna djevojka kći je glumice koja je bila velika zvijezda omiljenih serija iz devedesetih

Čini se kao da se dvije sestre natječu koja će se prošetati u golišavijem izdanju. Delilah je ovog puta viđena na ulicama Los Angelesa u dugim hlačama koje je uskladila s bijelom poluprozirnom majicom bez rukava ispod koje su joj se nazirale grudi jer nije obukla grudnjak. 

Zvijezda Instagrama samouvjereno je hodala u natikačama s crnom zaštitnom maskom na licu, a iz ruke nije ispuštala mobitel. Fotografije pogledajte ovdje. 

Delilah je prije koji mjesec privukla pažnju javnosti kada se na ulicama Los Angelesa svađala s dečkom Eyalom Bookerom. No ubrzo nakon toga je viđena na plaži kako namješta oskudni bikini dok ju njezin dragi poslušno fotografira. Slike su bile namijenjene za vjerne pratitelje na Instagramu kojih ima oko 774.000.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle)

Njezina mlađa sestra Amelia, koja je manekenka i glumica, ipak ju pobjeđuje kada je riječ o slavi. Na Instagramu je prati 820.000 ljudi, a njezin ljubavni život postao je interesantniji svima jer je u vezi s 18 godina starijim Scottom Disickom, problematičnim bivšim partnerom Kourtney Kardashian. 

Kako se čini, pred sestrama Delilom i Amelijom su tek najbolji dani slave, a mnogima oduzimaju dah svojom ljepotom koju su naslijedile od majke Lise, najpoznatije po seriji "Melrose Place". Rinna posljednjih godina privlači pozornost izgledom svog lica koje je uništila kozmetičkim zahvatima. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 +0 Albina Celebrity Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene