opa!

Seksi sestre u minijaturnim badićima prošetale plažom, vidi se da su gene naslijedile od slavne majke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Delilah Belle Hamlin je Instagram zvijezda i prati ju 1.2 milijuna ljudi dok je Amelia Hamlin krenula stopama roditelja Lise Rinne i Harryja Hamlina i bavi se glumom.

Sestre Delilah Belle Hamlin (21) i Amelia Hamlin (18) skupa su prošetale plažom nakon popuštanja mjera zbog koronavirusa i pokazale seksi tijela u minijaturnim kupaćim kostimima. 

Pogledaj i ovo Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Vrijeme samo za nju Nakon izdanja bez grudnjaka ovaj se put uvukla u pripijeni topić i tajice, a za čudo uspjela je izaći bez svog 18 godina starijeg dečka

Kćeri glumačkog para Lise Rinne(56) i Harryja Hamlina (68) privukle su u četvrtak pažnju prolaznika u kalifornijskom gradu Malibuu. Starija Delilah, koja je Instagram zvijezda i ima 1.2 milijuna pratitelja, obukla je jednodijelni badić cvjetnog uzorka. 

Amelia, koja se bavi glumom kao i njezini roditelji, je pokazala savršenu figuru u smeđem bikiniju, a gornji dio joj se čini mrvicu premalen. Inače, majka djevojaka Lisa se proslavila u sapunicama "Melrose Place" i " Days of Our Lives", a trenutno je dio reality showa "Real Housewives of Beverly Hills".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daydreaming

A post shared by Amelia (@ameliagray) on

Rinna je nekad bila na listama najljepših glumica, no sada šokira izgledom svog lica nakon brojnih plastičnih operacija. Glumica je prošle godine iskreno progovorila o teškim trenucima sa starijom kćeri Delilah. Otkrila je kako je njezina kći gotovo umrla od anoreksije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@skims #skimsshotbyme

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

"Gledam Ameliju kako ide dva koraka naprijed, jedan natrag. Nije nam lako. Ne može se tu reći 'sada je sve u redu, omogućili smo joj pomoć, prihvatila je bolest i liječila se, sve je to u redu'. To ne ide tako, reći 'sad je gotovo'. Ne, svaki dan je izazov, idemo dan po dan", ispričala je Lisa koja je u braku s glumcem Harryjem 23 godine.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene