neobičan odabir

22-godišnjak ljubi Neymarovu mamu, prije toga bio s nogometaševim kuharom i bogatim poduzetnicima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tiago Ramos je gejmer i bavi se manekenstvom, a njegov bivši dečko, imućni biznismen ispričao je kako su bili skupa godinu dana.

Neymarova majka Nadine Gonçalves (52) pohvalila se prije nekoliko dana na Instagramu da je u vezi 30 godina mlađim Tiagom Ramosom.

Pogledaj i ovo Neymar i Bruna Biancardi ''htjela bih vas obavijestiti...'' Djevojka s kojom je Neymar dobio dijete prije mjesec dana potvrdila glasine: ''Budući da me često povezuju sa sprdnjama..''

Slavni nogometaš komentirao je na njezinu objavu samo: "Budi sretna, mama. Volim te" i izazvao oduševljenje više od 35.000 pratitelja na društvenoj mreži. 

Tiago, koji je šest godina mlađi od Neymara, zaintrigirao je britanske medije, koji su istražili njegovu prošlost. Saznali da je Ramos bio u vezi s nekoliko imućnih muškaraca, među kojima je bio i nogometašev osobni kuhar Mauro. 

Britanski mediji tvrde kako je Tiago bio i s brazilskim glumcem Carlinhosom Maiaom te bogatim biznismenom Irinaldom Oliverom. Dodaju da je Oliver potvrdio da su bili u vezi godinu dana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

"Znao sam da viđa i žene, ali nikad ga nisam vidio s nekom", rekao je biznismen. Istaknuo je kako je Tiago živio raskošno, kao princ dok je bio u vezi s njim. 

Inače, Tiago je gejmer i član ekipe 4K Easy, koja se natječe u NFA Ligi, amaterskom turniru koji služi kao ulaz u profesionalna natjecanja, te se bavi manekenstvom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 8 Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Tereza Kesovija (Foto: Instagram) +0 Tereza Kesovija (Foto: Instagram) Celebrity Tereza Kesovija podijelila fotografiju iz srednjoškolskih dana koja ju je jako dirnula, objasnila i zašto

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene