49 tetovaža

Šokira istetoviranim torzom koji ponosno ističe, a bio je koban za brak holivudske ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly i Megan Fox su, prema pisanju američkih medija, već neko vrijeme u vezi, a kemija između njih je označila konačni kraj njenog braka s Brianom Austinom Greenom.

Reper Machine Gun Kelly (30), koji je nova ljubav glumice Megan Fox (34), izaziva zgražanje javnosti brojnim tetovažama. 

Pogledaj i ovo showbuzz Neobičan par I dok se svi čude kako su njih dvoje završili skupa, oni se već mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga

Glazbenik je viđen u petak ispred svog doma u četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu. Kelly je sjedio na betonskom zidu pokraj njegove kuće i telefonirao, a pritom nije imao majicu. Reperu je postala navika isticanje njegovog istetoviranog torza, pa ga se često može vidjeti bez gornjeg dijela odjeće. 

Majicu ne oblači čak i dok se šeta s 12-godišnjom kćeri Casie koju je dobio s bivšom djevojkom Emmom Cannon. Prema pisanju američkih medija Machine Gun Kelly ima najmanje 49 tetovaža, a svaka ima neko posebno značenje za njega. 

Na bicepsu je tetovirao adresu kuće u kojoj je živio sa roditeljima kao dijete, a čak dvije tetovaže je posvetio marihuani za koju ističe da ju konzumira svakodnevno i kako ga usrećuje. Nekoliko njih se sastoji od stihova pjesama koje voli dok je čak i inicijale svog scenskog imena tetovirao. Jednu tetovažu je stavio da ga podsjeća na djetinjstvo kada su ga drugi vršnjaci maltretirali. 

Reper je istetovirao cijeli torzo, ruke, dio stražnje glave i djelomično noge. Machine Gun Kelly je nedavno objavio spot za pjesmu "Bloody Valentine" u kojem se pojavljuje njegova nova djevojka Megan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

donuts are hot. 🍩🔥 let’s get 10 million views on Bloody Valentine video before the weekend’s over 💝

A post shared by Colson 🙇🏼‍♂️🔪 the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Par se u videu valja po krevetu i glumica šeta po kući. Machine Gun Kelly je objavio video i na svom Instagramu te napisao pokraj njega da su krafne seksi. 

"Počeli su se sve više družiti zbog svojih rasporeda i zajedničkih snimanja. Prvo su bili prijatelji, a onda se njihov odnos razvio u ljubav. Megan misli da je Machine Gun Kelly super tip i između njih se razvio romantični odnos", ispričao je izvor blizak paru.

Inače, prema pisanju američkih medija reper je ranije bio u vezi s pjevačicama Demi Lovato i Halsey. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene