Oporavak još traje

Prošlo je 15 mjeseci: Voditeljica pokazala ožiljke od stravične nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dea Đurđević pokazala je ožiljke od nesreće u kojoj joj autobus otkinuo ruku pojavivši se na jednom događanju u majici bez rukava.

Televizijska voditeljica iz susjedne nam Srbije Dea Đurđević nastradala je u teškoj prometnoj nesreći u veljači 2019. godine, uslijed koje joj je autobus otkinuo ruku, no danas ima itekako dobar razlog za slavlje jer oporavak iz dana u dan sve više napreduje.

Pogledaj i ovo Dea Đurđević (Foto: Instagram) Kakva upornost, bravo! Pola godine nakon nesreće u kojoj joj je otkinuta ruka, voditeljica skinula gips

Naravno, to nije bilo nimalo lako, iza nje su operacije, mirovanja, oporavak motoričkih funkcija, terapije kao i zaborav teške traume koja joj se dogodila, no hrabra Dea danas pokušava živjeti normalnim životom i nema problema s pokazivanjem ožiljaka.

Ovih se dana u pratnji svog zaručnika Mladena Mijatovića pojavila na jednoj zabavi u Beogradu, odjevena u kombinaciju s majicom bez rukava pa je tako pokazala vidljive ožiljke na ruci koju još uvijek mora držati u povoju, iako je od nesreće prošlo već 15 mjeseci.

Dea tijek oporavka dijeli i na društvenim mrežama pa je nedavno otkrila da je nedavno uspjela pomaknuti prste, da odlazi psihijatru zbog PTSP-a, da uzima lijekove ali neće odustati dok se u potpunosti ne oporavi i dok neće moći samostalno obavljati normalne životne funkcije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

"Moram priznati da mi najteže pada to što se ne mogu sama okupati, obući i jesti. Ali kad je najteže, ja sam najjača i radim na tome da što skorije sama i to napravim”, izjavila je bila ovog proljeća za srpski Telegraf.

Objasnila je i u kojoj su joj mjeri nesreća i oporavak promijenili život.

“Više se smijem i mnogo se manje živciram. Shvaćam da je većina nezgodnih situacija rješiva, tako da nema potrebe za bilo kakvim stresom. Mada, moj invaliditet je bitno promijenio moj život. Naime, dan počinjem lijekovima, trudim se da bol smanjim na minimum i naučila sam živjeti s njom”, ispričala je voditeljica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić Celebrity Prvi put s mamom na poslu: Franka na snimanje povela sina Viktora i trenutak sreće podijelila s obožavateljima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene