O vezi još šute

Davor Šuker i 25 godina mlađa misica navodno su se već i zaručili, slučajno ih otkrio jedan detalj s fotografije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davor Šuker i Kristina Bralo navodno su već mjesecima u vezi, a sada se počelo šuškati i da se par zaručio.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker (52) navodno ljubi bivšu Kraljicu Hrvatske Kristinu Bralo (27), a sudeći po glasinama koje kruže, par je u vezi već nekoliko mjeseci. Kristina je nedavno za 24sata potvrdila da poznaje Davora, no negirala je da su skupa.

Pogledaj i ovo Davor Šuker nije ga više lako uočiti Legendu hrvatskog nogometa posljednjih godina viđamo baš rijetko, no ovaj put fotografima nije mogao promaknuti!

Sada se počelo pričati i da su se zaručili, a razlog svemu je fotografija koju je Bralo objavila na svom Instagram storyju. Na fotografiji ima prsten za koji se počelo pričati da je zaručnički.

Šuker je poznat po tajnovitosti kada je riječ o njegovu ljubavnom životu, no niti jednu djevojku s kojom je bio nije odveo pred oltar. Njegova posljednja veza za koju javnost zna bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često boravio u Americi, a skupa su bili dvije godine. Prije nje je bio s manekenkama Draganom Radošević (35) i Kristinom Bradač te navodno s Ivom Majoli. Mnogi su vjerovali da će njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon rezultirati brakom, ali to se nije dogodilo. Ana je svojedobno otkrila da ju je Šuker zaprosio staviviši prsten u čašu vina pa se zamalo ugušila.

27-godišnja Kristina Bralo je inače titulu Kraljice Hrvatske osvojila 2013. godine, a posljednjih se godina posvetila glazbi te je objavila singlove "Pronto", "Atlantida" i "Hrvatice".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene