Prelijepa Cristel

OBITELJSKE TRAGEDIJE I LAGODAN ŽIVOT Sve o nevjesti najbogatijeg Hrvata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davor Lukšić i Cristel Carrisi vjenčat će se 2. rujna u Italiji.

Mladi milijarder Davor Lukšić 2. rujna stat će pred oltar i vjenčati se svojom dugogodišnjom djevojkom Cristel Carrisi. Najbogatija hrvatska obitelj spremna je za glamurozno vjenčanje. U Italiji je ova ljepotica jedna od najpopularnijih djevojaka, prvenstveno zbog roditelja Ala Bana i Romine Power, no u Hrvatskoj je poznata tek kao Lukšićeva djevojka.

Pogledaj i ovo showbuzz Čestitke paru Najbogatiji Hrvat dobio nasljednika: Zgodna Talijanka rodila u Zagrebu!

Al i Romina će se na svadbi prvi put vidjeti, nakon što ih je 1993. godine razdvojila velika obiteljska tragedija. Naime, njihova tada 24-godišnja kćerka Yleni misteriozno je nestala. Uništilo je to njihov brak pa su se 1999. godine rastali. Talijanski mediji pišu kako na svadbu nije pozvana Al Banova sadašnja životna partnerica Loredana Lecciso.

 

Unicorns and flower girls #cristelorette

A video posted by CrisBerry Swim Cristel Carrisi (@crisberry_swim) on

Ovih dana lijepa Cristel tulumari s prijateljicama na Mykonosu, gdje provodi posljednje djevojačke dane. Atraktivne fotografije oduševile su brojne njene pratitelje. Djevojka imućnog Lukšića obožava putovati i dobro se zabavljati. Bavi se glazbom i dizajnom, iako je u Milanu studirala poslovnu administraciju. Kreativna djevojka odlučila se posvetiti dizajniranju pa ima vlastiti brend odjeće, tajica i badića, nazvan Crisberry. Par je u vezi četiri godine, a vezu im nije narušila ni daljina. Naime, Davor posljednjih godina živi u Zagrebu, dok je Crisel u Los Angelesu.

Cijeli život je u krugovima bogatih i slavnih, a na svadbi bi joj se trebale pojaviti i slavne prijateljice Jennifer Lawrence i Jennifer Aniston. Osim dizajniranjem i glazbom, Cristel je i reality zvijezda pa se u Italiji pojavila u tamošnjoj verziji 'Farme' i showu 'La Pista'.

Vjeruje se da će njezina i Lukšićeva svadba biti jedna od najraskošnijih koje je talijanska javnost ikad vidjela. Ne čudi to, budući da su Lukšićevi vrijedni oko 18 milijardi dolara te su redovito na Forbesovoj listi.

 

OceanChild #crisberrygirl #mykonos

A photo posted by CrisBerry Swim Cristel Carrisi (@crisberry_swim) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene