Na novom terenu

HDZ i SDP ipak mogu skupa! Evo što je spojilo ove naizgled nespojive političare

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da Davor Bernardić i Milijan Brkić ne moraju nužno biti na suprotnim stranama.

Jedan sasvim drugačiji sportski klub, KK Bosco, proslavio je 25 godina uspješnog rada. Generacije mladih sportaša i rekreativaca stasale su u ovom sportskom kolektivu koji je osnovao Salezijanac don Ivan Marijanović. U zagrebačkom Boćarskom domu svi uzrasti košarkaša uz sudjelovanje brojnih osoba iz političkog, sportskog i društvenog života Hrvatske proslavili su ovaj vrijedan jubilej. Posebno veseli podatak kako je klub upravo u ovoj jubilarnoj godini ušao u prvu hrvatsku košarkašku ligu.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrili nam svoje planove Znate li kako političari provode praznike? Bit će i kućnih tuluma

Zanimljivo košarkaško nadmetanje bila je dobra prilika da vidimo domaće političare i zvijezde koje su zaigrale uz bok mlađih generacija košarkaša KK Bosco. Na igralištu su se izvrsnim pokazali predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić, izaslanik Predsjednice RH doc. dr.sc. Tomislav Madžar, predsjednik SDP-a Davor Bernardić, zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić, te predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, Zdenko Antunović. Košarku su zaigrali i hrvatska nogometna legenda Branko Stupar te glumci Luka Vidović i Miran Kurspahić.

Ipak, mnogima je bilo najzanimljivije vidjeti čelnog čovjeka SDP-a i HDZ-ovce kako se zajedno naslikavaju. Čini se da na sportskom terenu vladaju druga pravila.

Utakmica je bila humanitarnog karaktera.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene