I DALJE SE VOLE

NAKON 17 GODINA BRAKA 'Osjećam se voljeno i blagoslovljeno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham i Victoria Adams proslavili su danas 17. godišnjicu braka , te javno dali do znanja koliko se vole.

Victoria Adams i David Beckham upoznali su se davne 1996. Godine. Bilo je to vrijeme kada je Victoria s ostalim članicama britanskog benda 'Spice Girls' preko noći dosegnula slavu. Njihove pjesme postale su najslušanije na glazbenim ljestvicama, a singl 'Wannabe' zarazio je sve slušatelje. Zgodni David imao je u to vrijeme zavidnu nogometnu karijeru kao igrač Manchester Uniteda. Za šarmantnim britanskim sportašem uzdisale su brojne žene, a svojom tada popularnom frizurom, tzv. beckhamicom, zaludio je i muškarce koji su htjeli izgledati baš kao David.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Nakon što su David i Victoria proveli dvije zajedničke godine, David je Victoriu zaprosio 1998. godine, a vjenčali su se sljedeće godine u dvorcu Irskoj. Sjećanje na taj dan jedan od najpoznatijih bračnih parova podijelio je sa svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu objavivši staru fotografiju s vjenčanja.

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

'Vau! Dogodilo se to na današnji dan prije 17. godina. Imao sam sreće upoznati nekoga tko ima istu strast kao i ja, tko je htio iste stvari u životu'. Stvorili smo četvero prekrasne djece i ne bih mogao poželjeti brižniju mamu za njih. Sretna godišnjica, volim te', napisao je David na Instagram profilu.

Da je Victoria jednako sretna i da je njhov brak zaista skladan dala je svima do znanja na jednak način. Uz njihovu fotografiju napisala je; 'Osjećam se voljeno i blagoslovljeno. Moj najbolji prijatelj, moja ljubav. Najplemenitiji čovek koji me inspirira svakog dana. Sretna godišnjica najboljem mužu i tati na svijetu!', napisala je zaljubljena Victora.

 

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Iste godine kada su se i vjenčali dobili su prvog sina Brooklyna. Bilo je to vrijeme kada se Victorijina karijera 'gasila'. Spajsice su 2001. godine snimile treći album, a zatim je uslijedio i raspad benda.

Victoria se posvetila mjačinstvu. Bivša spajsica rodila je i drugog sina, Romea, 2002. godine. Tri godine kasnije stigao je i treći sin Cruz, a šest godina poslije djevojčica Harper postala je dio obitelji Beckham. U međuvremenu Victoria je izgradila uspješnu karijeru kao modna dizajnerica, a David je završio svoju aktivnu nogometnu karijeru.

 

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Njihova godišnja zarada iznosi između 30 do 40 milijuna funti, no njihovo najveće blago su njihova djeca i zajednička sreća.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene