tuga ne blijedi

TUŽNA GODINA Opaka bolest zauvijek nam je uzela neponovljivu ikonu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči Bowiejevog 70. rođendana objavljen je spot za pjesmu "No plan".

Prošla je točno godina dana od kad nas je iznenada napustio David Bowie. Nije uspio pobijediti rak, a o njegovoj bolesti su znali samo najbliži suradnici i obitelj.

Pogledaj i ovo showbuzz Malo pudera, malo maskare Svijet je preko noći poludio za frontmenom Maneskina, a što domaće dame kažu kad su muškarci i šminka u pitanju?

Tužna vijest je odjeknula dva dana nakon njegovog 69. rođendana i objave posljednjeg studijskog albuma "Blackstar". Album je u vrhu godišnjih lista najboljih albuma objavljenih u 2016., a Hrvatskoj je uz to i najprodavanije inozemno izdanje.

Posljednjim se albumom legendarni glazbenik oprostio od svih koji su ga voljeli i cijenili te je zaokružio svoj bogati opus. Prije smrti je završio i glazbu za mjuzikl "Lazarus". Glazba i tri još neobjavljene Bowiejeve pjesme objavljene su na soundtracku "Lazarus (Original Cast Recording)". Za "No Plan", jednu od tri neobjavljene pjesme snimljen je i spot koji je objavljen prošle subote, uoči Bowiejevog 70. rođendana kojeg nažalost nije doživio. Režirao ga je Tom Hingston.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene