skupa 23 godine

Brak mu se skoro raspao zbog afere s pomoćnicom, no javnosti je on draži od supruge, ledene kraljice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham je osim sa asistenticom Rebeccom Loos navodno prevario suprugu Victoriju i s manekenkom Sarah Marbeck. Bivši nogometaš je tvrdnje o aferama nazvao ludošću.

Umirovljeni nogometaš David Beckham jedan je od muškaraca koji s godinama sve bolje izgledaju, pa je teško povjerovati da slavi 45. rođendan. 

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Beckham se počeo baviti nogometom kao dijete, a potpisao je ugovor za Manchester United. "U školi bi me učiteljice pitale što želim biti kad odrastem i ja bih rekao da hoću postati nogometaš. No, njima to nije bilo po volji i isticale su kako misle na pravi posao. Ja sam se oduvijek htio baviti samo nogometom", rekao je svojedobno David

Tijekom karijere je igrao za prestižne klubove poput Real Madrida i Milana, a umirovio se 2013. i posljednje je igrao za Paris Saint-Germai. Više od nogometa, Beckham je intrigirao javnost svojim privatnim životom. Naime, nogometaš je 1997. započeo vezu sa svojom sadašnjom suprugom Victorijom nakon što se pojavila na njegovoj utakmici dok je igrao za Manchester United. 

Ona je tada bila slavna diljem svijeta sa svojom pop grupom Spice Girls, a dobila je nadimak Posh Spice. Budući da su oboje bili poznati, njihova veza je privlačila veliku pozornost. David je Victoriju zaprosio u siječnju 1998. u restoranu u engleskom Cheshuntu. 

Par se vjenčao u srpnju sljedeće godine u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Medijima je bio zabranjen pristup, a Beckhamovi su imali ekluzivni dogovor s magazinom OK! 

David i Victoria će ove godine proslaviti 21 godinu braka, no nije uvijek sve bilo bajno u njihovom odnosu. U travnju 2004. nogometaševa bivša asistentica Rebecca Loos je za tabloid News of the World rekla da je imala aferu s njim. Samo tjedan kasnije australska manekenka Sarah Marbeck je otkrila da je dva puta spavala s Davidom. On je obje tvrdnje odbacio i rekao kako su ludost. 

Victoria je navodno umalo napustila Davida zbog skandala s Rebeccom, a s vremenom se prestalo pričati o njegovim izvanbračnim izletima, iako je postalo još nekoliko naznaka da ju vara. 

Beckhamovi imaju sinove Brooklyna (21), Romea (17), Cruza (15) te kćer Harper (8) i vrijednost njihove imovine se procjenjuje na 450 milijuna dolara. Supružnici su napravili zajednički parfem pod nazivom Beckham, a posebno vole ići na kušanja vina. Kako bi svoj hobi podignuli na novu razinu, David je Victoriji poklonio vinograd u Napi u Kaliforniji. 

Umirovljeni nogometaš je odradio brojna golišava snimanja za naslovnice magazina i bio zaštitno lice brendova poput H&M-a, a pozirao je sa suprugom za časopise Vogue i W što je posebno zaintrigiralo javnost. Naime, Victoria je bila u donjem rublju dok je David pokazao svoj istetovirani, istrenirani torzo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day to the most amazing mums ♥️ We love you so much ♥️ so sad we can’t all be together today but wanted you to know how much we miss and love you @sandra_beckham49 @jackie.adams_ ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Par je dobio ponudu i da pozira za Playboy, no odbili su. "Nikad ne reci nikad", istaknuo je Beckham i tako otvorio tu mogućnost otvorenom. 

David je svojedobno priznao da boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i otkrio kako sve u njegovom domu mora biti u paru. "Ako otvorite naše frižidere, vidjet ćete kako je sve uredno posloženo. Imamo tri hladnjaka. U jednom je hrana, u drugom salata, a u trećem pića. Sve je simetrično i ako na primjer imamo tri limenke nekog pića, jednu će baciti da bude paran broj", ispričala je jednom Victoria. 

Beckham ima još jednu posebnu boljku, pati od ornitofobije. Riječ je o strahu od ptica. 

Zanimljivo je da je bivši nogometaš veliki ljubitelj tetovaža, pa ih na svom tijelu ima preko 50. Kaže kako voli trpiti bol dok nastaju, a puno njih je religijske naravi. Naime, David veoma drži do svoje židovske

Inače, nogometaš je unatoč glasinama o aferama javnosti uvijek bio draži od Victorije. Nju su zbog ukočenih i ozbiljnih izraza lica dok je išla na brojne događaje s mužem prozvali ledenom kraljicom.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene