"poput finog vina"

Prizor Beckhamovog rastezanja raspametio žene: U fokusu njegova stražnjica i tetovaže kojih ima čak 63

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham je objavio fotografiju kako vježba u kratkim hlačicama i majici bez rukava.

David Beckham redovito vježba i s godinama sve bolje izgleda, pa je nekima teško povjerovati da već u 46. 

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

"Trebalo mi je neko vrijeme da dođem u ovaj položaj rastezanja, no dobro je nakon ranog vježbanja prije trčanja do škole. Odličan način za započeti dan", napisao je umirovljeni nogometaš pokraj fotografije na kojoj odrađuje trening. 

U kratkim hlačicama i majici bez rukave u prvi plan je došla njegova stražnjica i brojne tetovaže kojih, kako pišu strani mediji, ima čak 63. Tijekom vježbanja David je imao na glavi kapu, a njegova slika je oduševila žene. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took me a while to get into this stretch but it’s a good one after an early workout before school run 🏃‍♂️ great way to start the day 🙂

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

"Ummm", "Poput finog vina...nešto da vam razvedri petak, dame", "Odlična fotka", "Tako dobro izgledaš dok se rastežeš", "Mislim da sve žene ovo cijene kao ja", komentirale su. Objava je u nekoliko sati sakupila više od milijun lajkova.

Inače, David je nedavno iznenadio javnost na predstavljanju nove kolekcije njegove supruge Victorije Beckham na Tjednu mode u Londonu. Iskombinirao je bijele čarape na sandale i mnogi su isticali da samo njemu to može proći te da je tako pokrenuo opet taj grozni trend. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene