Svaka čast!

Možete li vi ovo? Pjevačica otkrila skriveni talent

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijelu rijetko možemo vidjeti u sportskom izdanju, a ovog je puta s fanovima podijelila fotografije s treninga.

Glazbenica Danijela Martinović, iako sitnije građe, može izdržati velike sportske napore. Blagdane Danijela provodi u intenzivnim pripremama za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u srijedu 19. travnja u 20 sati u Lisinskom. Functional flow trening sastavni je dio priprema za koncert, a Danijela ih odrađuje pod budnim okom kineziologa Tomislava Dolušića.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 4 ljubav cvjeta! Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''



Danijelu rijetko možemo vidjeti u sportskom izdanju, a ovog je puta s fanovima podijelila fotografije s treninga. Već na prvi pogled vidi se zahtjevnost treniga i Danijelina izdržljivost. Dvosatno plesanje na pozornici zahtijeva dobru kondiciju i vrhunsku pripremu, a sudeći po viđenom Danijela je spremna za Lisinski.



Danijela za koncert Zavijek zajedno iduće srijede priprema pravu glazbenu poslasticu. Koncert će biti presjek hitovima bogate karijere, a na pozornici će joj se pridružiti i glazbena diva Doris Dragović te klapa Munita iz Zadra. Svjetlosna igra mappinga i brojnih zvučnih efekata osmišljenih posebno za ovaj koncert jamče višeosjetilno uživanje u ovoj prekrasnoj glazbenoj priči.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene