Bravo!

OVO O DANIJELI SIGURNO NISTE ZNALI! Kako zapravo živi glazbena zvijezda?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović otkrila je u prvoj epizodi kakve su njene životne navike.

"Zdravlje na kvadrat" ugostilo je u prvoj epizodi pjevačicu Danijelu Martinović, koja je otkrila svoje zdrave navike. Lijepa voditeljica Anja Alavanja Romac vratila se stilom na ekran Nove TV, a u emisiji koja govori o onom što nam je najvažnije gostovali su i zanimljivi sugovornici. Neuredan životni tempo javnih ličnosti treba kompenzirati zdravom prehranom i tjelovježbom.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Vrlo se brzo vratim u svoj ritam, moja draga liječnica mi je objasnila koliko je važno ići u krevet oko 22 sata, nezamjenjivi je to termin kad se naši hormoni regeneriraju", priča Danijela. "Paleo ishrana je najbolja za mene, i doručak je jedan od najbitnijih obroka", dodala je. Nastoji pjevačica i vježbati, kad uspije, voli tri puta tjedno posjetiti teretanu, u kojoj vježba isključivo vlastitim tijelom, bez pomoći pomagala.

"Trudim se tri puta tjedno biti na treningu, efektivnog treninga između trideset i četrdeset minuta", rekla je. Zdrava hrana joj je, usto, najvažnija. "Sretna sam da mi nikad neće pasti na pamet njoki, pizza, tjestenina, nije to moja hrana", dodala je Danijela. "Koliko puta tjedno konzumiraš grašak", kroz smijeh ju je upitao novinar, a ona je odgovorila: "Podosta često. Mislim toliko često da mi je već prešlo u naviku, ali dobru naviku", zaključila je šarmantna pjevačica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene