dirljivo!

Danijela Martinović posvetila emotivnu objavu posebnom muškarcu: "Hvala ti za sve trenutke i za svu ljubav"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović na Instagramu je čestitala rođendan prijatelju Tomažu Kavčiću, a u divnoj posveti je napisala koliko joj znači.

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj nasmijana pozira sa svojim velikim prijateljem Tomažem Kavčićem, a posvetila mu je dirljivu čestitku za rođendan.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

"Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti... Ostani na svom oblaku mašte... Sretan ti rođendan Tomaž", napisala je Danijela. "Hvala tebi za sve", odgovorio joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Kako ste vi divna osoba Danijela", "Bravo", "Nadam se da je ovo nova ljubav koju ti od srca želim", "I eto tako ljubav je uvijek tu", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotke.

Inače, u svibnju se doznalo da su Danijela i Petar Grašo (45) prekinuli nakon više od 24 godine, a on je već pronašao sreću s 14 godina mlađom Hanom Huljić s kojom je navodno u vezi još od ljeta.

Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fototografije s Grašom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Celebrity Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Katarina Baban Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban +2 Katarina Baban prva emisija TLZP - 5 Celebrity Naša lijepa glumica zbog novog imidža dobila je smiješan nadimak, a pohvalila se i velikom novosti: "Dugo sam sanjala o tome!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene