zauvijek zajedno

Emotivna Danijela: "Doris spava kod mene, u mojoj kući i mom krevetu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović održala je veliki koncert u Lisinskom na kojem joj je gošća bila dugogodišnja prijateljica Doris Dragović.

Više od dva sata Danijela Martinović zabavljala je publiku u Lisinskom. Koncert "Zauvijek zajedno" opravdao je očekivanja publike, ali i same pjevačice. "Toliko je skupljenih emocija trenutno u meni. Trudila sam se dati ono najbolje od sebe i to sam i učinila", rekla nam je Danijela.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Unatoč dugogodišnjoj karijeri pjevačica priznaje da i dalje osjeća tremu prije nastupa. "Nije to neka paralizirajuća trema, to se više manifestira kao neka nervoza i želja da sve bude dobro, da budem drugačija i da me nebitne stvari ne sputavaju u tome da ja ne budem ja", govori Danijela. Otkriva i kako nema posebnih rituala kojima se rješava napetosti prije nastupa.  "Nisam osoba od rituala. Svjesna sam da uvijek treba biti onako kako treba biti. Pa čak i ako trebam pasti. Puštam život da me nosi", govori.

Tijekom koncerta pjevačica se osvrnula i na sve veću opterećenost glazbenika "klikovima" i "lajkovima". "Danas se sve gleda kroz to koliko imaš pregleda na YouTube-u, koliko lajkova, koliko klikova. To definitivno utječe na kvalitetu glazbe koju stvaraju, ali i na kvalitetu svega općenito. To je jedna virtualna i nebitna vrijednost koja je izmišljena. Prave vrijednosti su licem u lice, oči u oči i ruka u ruci. To su stvari koje mijenjaju nečiji život. To je čarolija života", kaže pjevačica.

Koncertom je publici odlučila pružiti ono najbolje od svoje dosadašnje karijere. Lisinskim su se tako mogli čuti hitovi koji su obilježili početak njezine karijere poput „Izdali su me“, "Ovako ne mogu dalje", „Neka mi ne svane", ali i nedavni uspješni singlovi poput "Volim barabu" i "Brodolom". Tijekom koncerta Danijela je počast odala i glazbenim velikanima s kojima je surađivala, a koji više nisu među nama. Posebnu zahvalu uputila je tako Arsenu Dediću, Đorđu Novkoviću i Kemalu Montenu.

Splitskoj pjevačici podršku su došli pružiti brojni kolege, a jedna od najvećih zvijezda Danijeli se pridružila na pozornici. "Imati nekog takvog kao što je Doris Dragović pored sebe je neizmjerno važno. S takvom osobom mogu razgovarati o mnogim stvarima koje su skrivene od očiju javnosti. Doris spava kod mene, u mojoj kući, mojoj sobi, mom krevetu. Mislim da ne postoji ništa intimnije od toga da skupa pričamo i gledamo televiziju u pidžamama dok protječe jedna lijepa ženska večer", kaže Danijela.  Podršku su joj iz publike pružila i brojna poznata lica među kojima su bili i Dino i Viktorija Rađa, Jelena Rozga i Stjepan Hauser, Aleksandra Dojčinović, Mirjana Mikulec, Ronald Braus i Snježana Mehun.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene