počastila se putovanjem

Danijela Martinović pokazala gdje odmara nakon prekida s Grašom i priznala što joj sada najviše treba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović na Instagramu je otrkila da je otputovala u Novalju na otoku Pagu.

Pjevačica Danijela Martinović (49) nakon prekida veze s kolegom glazbenikom Petrom Grašom (45) počastila se odmorom na našoj obali.

Pogledaj i ovo Petar Grašo puno toga se promijenilo Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

Vrckava Splićanka na svojem je Instagramu otkrila da je posjetila Novalju na otoku Pagu te je priznala i što joj je trenutno najpotrebnije.

"Ponekad sve što nam je potrebno je malo mira i morskog zraka", napisala je Danijela na društvenoj mreži uz galeriju fotografija, a brojni njezini pratitelji složili su se s njom te su joj poručili da uživa.

Podsjetimo, početkom svibnja doznalo se da Martinović i Grašo više ne žive zajedno, a vijest o njihovom prekidu potvrdila nam je pjevačeva voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Zajedno su proveli više od 20 godina, no uvijek su bili tajnoviti oko svoje veze te su se i rijetko skupa pojavljivali u javnosti. Vezu nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene