počastila se putovanjem

Danijela Martinović pokazala gdje odmara nakon prekida s Grašom i priznala što joj sada najviše treba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović na Instagramu je otrkila da je otputovala u Novalju na otoku Pagu.

Pjevačica Danijela Martinović (49) nakon prekida veze s kolegom glazbenikom Petrom Grašom (45) počastila se odmorom na našoj obali.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović "Ostat ću uvik isti..." Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

Vrckava Splićanka na svojem je Instagramu otkrila da je posjetila Novalju na otoku Pagu te je priznala i što joj je trenutno najpotrebnije.

"Ponekad sve što nam je potrebno je malo mira i morskog zraka", napisala je Danijela na društvenoj mreži uz galeriju fotografija, a brojni njezini pratitelji složili su se s njom te su joj poručili da uživa.

Podsjetimo, početkom svibnja doznalo se da Martinović i Grašo više ne žive zajedno, a vijest o njihovom prekidu potvrdila nam je pjevačeva voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Zajedno su proveli više od 20 godina, no uvijek su bili tajnoviti oko svoje veze te su se i rijetko skupa pojavljivali u javnosti. Vezu nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene