Emotivna posveta

Danijela Martinović tuguje, podijelila je stihove koji diraju u srce: "Bez ljubavi sve prestaje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović na Instagramu se oprostila od Akija Rahimovskog uz dirljive stihove popularne pjesme Parnog valjka.

Pjevačicu Danijelu Martinović rastužila je smrti dragog kolege Akija Rahimovskog koji je iznenada preminuo u 67. godini.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Od njega se oprostila u svojim pričama na Instagramu.

"Bez ljubavi sve prestaje" napisala je Danijela, a radi se o stihovima iz popularne pjesme Parnog valjka "Molitva". "Hvala Aki", dodala je, a njezinu objavu možete pogledati u galeriji.

Od Akija su se na društvenim mrežama oprostili i brojni drugi neutješni kolege te obožavatelji.

Rahimovski je preminuo u subotu 22. siječnja u bolnici u Novom Mestu gdje je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Zadnjih godina živio je u Sloveniji s nevjenčanom suprugom Barbarom Vesel i njihovom kćeri Antonijom koja je stigla na svijet 2020.

Akijev posljednji ispraćaj održat će se u Zagrebu, a još nije poznat točan datum.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat Vanja Horvat - 4 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Sestra izbornika Horvata dobro je poznata domaćoj javnosti, pogledajte kako ga je bodrila u društvu njegove najvjernije navijačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene