uvijek vedrog duha

Danijela Martinović prvi put u javnosti od prekida s Grašom, Splićanka nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala u čipkastoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović kao i mnoge poznate Hrvatice došla je na otvaranje butika Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba i odlično se zabavljala, što dokazuje njezin veliki osmijeh.

Otvorenje novog butika Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba privuklo je brojne naše poznate dame, a među njima je bila i Danijela Martinović (49). 

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 1 na večericu s mužem Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

Bilo je to prvo pojavljivanje pjevačice u javnosti nakon što je početkom svibnja otkriveno da više nije u vezi s kolegom Petrom Grašom. Danijela je izgledala odlično u dugoj crnoj čipkastoj haljini koju je uskladila sa sandalama na petu. 

Splićanka je pozirala u butiku s velikim osmijehom na licu, a pri dolasku se srdačno pozdravila s dizajnericom Aleksandrom, kojoj je otvaranje butika u centru metropole još jedan uspješni poslovni poduhvat. 

Martinović je izgledala dobro nakon što je nedavno prekinula vezu s Grašom koja je trajala više od 24 godine. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije upustili su se u ljubavnu vezu koju nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

Osim Danijele na otvaranju butika pojavile su se i druge ambasadorice i prijateljice brenda Lei Lou. Među njima su bile Branka Krstulović, Iva Radić, Judita Franković Brdar, Marija Jerneić, Petra Kurtela i Maja Šuput, kojoj je to bio rijetki izlazak bez sina Blooma.

Nasmiješena Maja pozirala je u upečatljivim srebrnim hlačama, crnom topu s pernatim detaljima i bijelom sakou.

Šuput je tu kombinaciju uskladila s crnom torbicom i sandalama na petu, a imala je kratku kosu s blagim kovrčama. Pjevačica, koja je poznata po svojim originalnim modnim izdanjima, sa zanimanjem je razgledavala kreacije Aleksandre Dojčinović.

Poznate Hrvatice pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za nadolazeće ljeto. Oduševljene nisu bile samo Aleksandrinom kolekcijom nego i luksuznim, elegantnim i prostranim interijerom od čak 270 kvadrata, djelom arhitekta Ante Vrbana, u kojem na jednom mjestu mogu kupiti sve što im treba za apsolutno svaku priliku, od odjeće do cipela i modnih dodataka. Najviše je pažnje, očekivano, privukla upravo nova kolekcija Lei Lou, u kojoj chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama i prizivaju bezbrižne ljetne večeri na otvorenom.

"Zbog epidemioloških mjera otvorenje smo podijelili na dva dana kako bismo mogli sve ugostiti i na pravi način proslaviti s našim vjernim klijenticama i ambasadoricama. Bilo je vrlo zahtjevno sve organizirati na taj način, no maksimalno smo se prilagodili situaciji i svi smo se u konačnici, vjerujem, odlično zabavili. Svima su nam nedostajali moda i druženje, prigoda da se lijepo dotjeramo. Zato sam se, sa svojim timom suradnika, potrudila mojim dragim Lei Lou damama pokloniti večeri za pamćenje. Bile su to zaista lijepo ugođene koktel-zabave u Ilici 15", rekla je naša najpoznatija dizajnerica ne skrivajući sreću što je sa svojim brendom opet prisutna u srcu Zagreba.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) +0 Rada Manojlović (Foto: Instagram) Celebrity Umalo joj ispale grudi iz uske haljine dok se žurila na prvi nastup poslije korone u Beogradu, brzo su joj priskočili u pomoć

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene