Vole se više od 20 godina

Ne pojavljuju se često zajedno: Petar zaljubljeno gledao Danijelu koja je blistala u posebnom trenutku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović predstavila je svoj novi album "Neopisivo", što nije propustio ni njezin partner Petar Grašo.

Danijela Martinović u Zagrebu je predstavila novi glazbeni album naziva "Neopisivo", a uz nju se pojavio i njezin dugogodišnji partner Petar Grašo, s kojim se inače ne pojavljuje često u javnosti.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović "Ostat ću uvik isti..." Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

Danijela je tom prilikom blistala, a Petar ju je zaljubljenim pogledom, ponosno pratio iz prvih redova publike. Osim njega podržati su ju došli i ostali članovi obitelji, prijatelji i suradnici među kojima i supružnici Viktorija i Dino Rađa, skladatelj Nikša Bratoš, chef Tomaz Kavcic i brojni drugi.

Danijela i Petar u vezi su više od 20 godina, no svoju ljubav rijetko pokazuju u javnosti. Nedavna iznimka bio je njezin koncert u Lisinskom krajem prošle godine na kojem su zajedno na pozornici zapjevali pjesmu "Najdraže moje" i oduševili cijelu dvoranu.

'Prije svega, lijepo nas je vidjeti, meni je lijepo vidjeti Danijelu i Danijelu mene jer se najčešće samo na bini viđamo koliko smo na putu'', rekao nam je tada Petar.

''Jako puno godina smo zajedno i odlučili smo da ne petljamo karijere koliko je to moguće jer smo zapravo i počeli jer smo bili odvojenih karijera. I to radimo u nekakvim zaista posebnim prilikam'', dodala je Danijela za kamere IN Magazina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Dugo je nije bilo: Franka preslatkom fotografijom sina Viktora raznježila obožavatelje na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene