uskoro postaje baka

Oglasila se i Danijela Dvornik: "Nije bilo lako šutjeti sve ovo vrijeme"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krajem godine Danijela Dvornik po prvi puta postati će baka. Sreću zbog prinove od danas ponosno dijeli sa svojm obožavateljima.

Presretna Danijela Dvornik s oduševljenjem je dočekala dan u kojem je njezina kći Ella javno obznanila da je trudna. Iako je iza Elle već pola trudnoće, mlada blogerica sretnu vijest zadržala je u krugu najbližih dok nije bila sigurna da je rizičan period iza nje. Njezinoj majci, uskoro ponosnoj baki, nije bilo ni lako sakriti veselje zbog prinove.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

"Aj fala Bogu da je konačno rekla javno...nije mi bilo lako šutjeti svo ovo vrijeme. Taman sam je htjela jutros nazvati da joj kažem da ću ja objaviti... VIŠE! Jedva čekam 12 mjesec!", poručila je Danijela na svom Facebooku podijelivši Ellinu jutrošnju objavu.

Sreću nije krila ni na Instagramu. "Htjela sam objaviti jednu svoju fotku, ali neću....objavljujem njezinu!", napisala je Danijela uz fotografiju trudne kćeri. Objavu je dopunila i hashtagovima #sretna #bitcubaka #novizivot #lifeisgood. #ilovemylife #alwayssimethingnewhapening“ koji najbolje oslikavaju njezino trenutno raspoloženje.

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Nakon što su joj u komentarima počele pristizati čestitke Danijela je iskoristila priliku i još jednom svima dala do znanja koliko se veseli novoj ulozi. "Hvala vam svima na čestitkama i dobrim željama. Jesam, vesela sam i jedva čekam da nam u život uđe taj mali "hibrid". Taman su joj godine da postane mama, jer sve je lakše kad si mlad. A i ja sam još mlada, jer biti baka sa umjetnim kukovima nije baš zabavno. Uglavnom, bit ću ja dobra baka, pravedna popustljiva i taman stroga da se konci ne pogube. A tek kad se prabake umiješaju. Već vidim da će bit će zabavno! Nije Charliju lako, treba podnijeti sve te generacije mediteranskih žena. Charlie, izdrži!", napisala je u svom stilu Danijela.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene