Drama!

BIJESNA DANIJELA O RAZVODU: "Iz ljubavi u totalnu mržnju!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik progovorila je u razvodu braka u njenoj bliskoj obitelji te se prisjetila kako su izgledali njeni razvodi od pokojnog supruga.

Danijela Dvornik progovorila je o razvodu, kraju jednog braka u njezinoj obitelji. Osim tog razvoda, koji ju je prilično potresao, Danijela se prisjetila i braka sa svojim pokojnim suprugom Dinom Dvornikom, i načina na koji su se oni "razvodili". O svemu je pisala na svom blogu, otkrivši da u svom obiteljskom krugu prvi put svjedoči razvodu.

Pogledaj i ovo Dino, Danijela i Ella Dvornik 15 godina od smrti Danijela Dvornik potpuno iskreno o turbulentnom braku s pokojnim Dinom: " I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega, jer od njega se nije moglo otići…"

"Najbliže tom iskustvu su bile situacije kad bi mi Dino, nečim izazvan, rekao da odlazi od mene jer mu je više dosta mog žuganja pa bi pokupio nekoliko svojih važnih glazbenih nagrada, zvučnike i četkicu za zube i otišao u svoj studio koji je bio kat poviše našeg stana. Nakon 3 dana na kruhu i pašteti, vratio bi se baš u vrijeme ručka. Tako su izgledali naši „razvodi“. Najvažnije od svega, mi bi se uredno posvađali, glasno", napisala je Danijela na blogu.

"Mrzim stavljanje osobnih "sranja" pod tepih i glumatanja da je sve savršeno. Takav je i taj brak s početka moje priče, koji sada prolazi svoj film "The war of the Roses". Sjećate se toga filma? Meni se urezao u pamćenje. Nije baš tako, doslovno… ali skoro. Uvijek se zapitam kako ljudi koji provedu mnogo godina zajedno, imaju djecu, steknu neke zajedničke stvari, prijeđu granicu iz ljubavi u totalnu mržnju?", zapitala se Dvornik u tekstu na svom blogu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene