Bio je poseban

10 godina od rastanka, Danijela otkrila čime bi se Dino bavio da je živ

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik prisjetila se pokojnog supruga koji je umro na današnji dan.

Prije točno deset godina, napustio nas je Dino Dvornik. Iza sebe je ostavio suprugu Danijelu, kćer Ellu te gomilu obožavatelja koji ga i danas poštuju.

Pogledaj i ovo Dino, Danijela i Ella Dvornik 15 godina od smrti Danijela Dvornik potpuno iskreno o turbulentnom braku s pokojnim Dinom: " I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega, jer od njega se nije moglo otići…"

Danijela, koja je ostala udovica s tada djetetom tinejdžerom, i danas tuguje za Dinom, a ovom mu je prigodom posveti status na društvenim mrežama. Status prenosimo u cijelosti.

''10 godina, ne znam je li brzo ili sporo prošlo. U stvari znam, prvih pet godina je sporo prolazilo, činilo se dugo, a onda su se emocije ipak stabilizirale kao uostalom i život. Nemam pojma što bi bilo kad bi bilo, iako sebe koji put uhvatim razmišljajući o tome. Pokušavam zamisliti Dina 10 godina starijeg, s pokojom sijedom dlakom na glavi koja bi mu dala dodatnog šarma. Ali njegova energija zasigurno bi prekrila godine. Lipe bi godine imao, tek 54.

Tko zna što bi sve bilo u ovih 10 godina. Danas na tržištu postoje glazbeni instrumenti i ritam mašine koje sada u sebi imaju sve integrirano za jednu ozbiljnu produkciju. Ima gomilu mladih klinaca koji bi mu se stavili na raspolaganje u zamjenu za učenje uz Dina. Uživao bi u tome i bezgraničnim mogućnostima moderne tehnologije. Vjerojatno bi danas radio koncerte u malim količinama, ali puno kvalitetnije, po svom guštu. Jer dođeš u godine kad ti se ne da raditi kompromise, kad usporiš ritam i radiš da ugodiš sebi. Vjerojatno bi radio glazbu kakvu je oduvijek želio bez udovoljavanja širokoj masi, za svoj gušt.

Bio bi vjerojatno prisutan na svim društvenim mrežama jer bi napokon mogao reći što god poželi. Možda bi unovčio svoje igranje igricama, imao svoj YouTube kanal i gomilu followera. Možda bi da je samo malo pričekao, ostvario još neke svoje snove. A možda bi sve to bilo jednostavno previše za njega, previše svega, a najmanje onoga jednostavnog života, analognog snimanja na samo 16 kanala, neiscrpne ideje, lakoće življenja i stvaranja, gdje sve što se dogodi bude pozlaćeno, a da toga nisi ni svjestan. Jer mladost je takva, luda i poletna, starost je izbirljiva, a kičma opterećena. Nije volio starost i nije htio usporiti ritam. Njegova zadnja slika u mom pamćenju je slika još uvijek mladog Dina, vječnog zajebanta s toplim dječačkim očima. Nedostaješ'', napisala je Danijela Dvornik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene