''Ne želim znati''

Danijela Dvornik oplela po Lani Jurčević: ''Čista prostitucija''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik komentirala je posljednji Lanin uradak.

Danijela Dvornik nije oduševljena idejom da Lana Jurčević i tamburaši Mejaši zajedno pjevaju 'rock'-stvar. Čini se da joj ta kombinacija nije nikako sjela pa je svoje dojmove o pjesmi podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević On izbjegava medije Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

''Tambura, seks i rock! Tako glasi najava za video Lane i tamburaša koja mi stalno dolazi u newsfeed. Ne želim znati, čuti ni vidjeti tu kombinaciju! Jadan rock što ga je snašlo! Čista prostitucija'', napisala je Danijela na facebook.

Podsjetimo, ovo nije prvi loš komentar na račun Lane i Mejaša. Golišava izdanja Lane Jurčević dozlogrdila su poznatom splitskom redatelju Žari Batinoviću. Što misli o Lani Batinović, napisao je u statusu ispod objave poznatog menadžera Zorana Škugora. On je naime na svom profilu na Facebooku objavio fotografiju Lane s Mejašima kojom predstavljaju zajednički singl "Duplo mlađe". Uz fotografiju je napisao "Počela kao pop pjevačica, a sad s tamburašima" i time očito za jezik povukao Batinovića. "Počela je obučena. Sad je gola fu***a", napisao je Batinović koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere radio spotove za Olivera, Gibonnija, ali i Severinu i Rozgu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene