bravo!

Komentirala težinu Danijele Dvornik pa joj je ona ubrzo odgovorila na sebi svojstven način: "Nebitno je"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik redovito trči pa ponekad objavi i fotografiju dok to radi, a ovog puta se uz niz komplimenata našao i jedan komentar na račun njezinog viška kilograma.

Danijela Dvornik (54) često je aktivna na Instagramu na kojem ju prati 100.000 ljudi, a ovog puta je podijelila svoju fotografiju s trčanja i otkrila što ju sve čeka tijekom dana. 

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik ide li ovo koga? Danijela Dvornik znakovitom porukom oglasila se na Instagramu, nikome nije jasno kome je upućena i ima li uopće ikakvo značenje

"Puše bura, ali to nije ništa. Trening sam već odavno odradila, doručkovala, otišla na frizuru i već sam na trajektu za Split, a tamo imam još jedan trening za odraditi", napisala je Danijela. Mnogi njezini pratitelji su komentirali kako odlično izgleda u crnoj, sportskoj kombinaciji. 

"Danijela, izgledaš top. Predivna si žena", "Bravo Danijela, ti ko bura svugdje stigneš, a svašta nešto i obaviš", "Ja mislim da izgledate savršeno", "Samo hrabro", napisali su joj. 

No bio je tu i jedan komentar koji se istaknuo jer je pratiteljica komentirala Danijelinu težinu. "Vidi se, ima malo viška kilica", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Dvornik joj je ubrzo odgovorila. "Uvijek ima viška, ali nisam manekenka, uostalom najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više, manje... Nebitno je", istaknula je. 

U obranu su joj stali i njeni pratitelji. "Žena je zmaj", "Svatko vidi ono što hoće, ja ne, odlična je", "Je li vam sad lakše kad ste to rekli?", napisali su. 

Pratiteljica se ubrzo ispravila da nije ništa loše mislila, a Danijela joj je odgovorila da je sve u redu i da se ne brine. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene