Kakva priča!

Danijela Dvornik otkrila koji Dinov poklon ima 20 godina: ''Mom razočaranju nije bilo kraja, a onda...''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik ispričala je koliko je bila razočarana darom koji joj je pokojni muž Dino Dvornik dao, no i kako ga je kasnije počela više cijeniti.

Danijela Dvornik prisjetila se prošlosti podijelivši fotografiju kemijske olovke, a otkrila je zašto je ona posebna. 

Pogledaj i ovo Dino, Danijela i Ella Dvornik 15 godina od smrti Danijela Dvornik potpuno iskreno o turbulentnom braku s pokojnim Dinom: " I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega, jer od njega se nije moglo otići…"

Naime, Danijela ju ima oko 20 godina, a bila je poklon od njezina pokojnog muža, glazbenika Dina Dvornika. "Mislite sada kako je ova karantena uzela danak, pa eto sada umjesto sebe stavljam fotografiju glupe penkale. Ali to nije obična penkala! Ok, to je Mont Blanc penkala, ali ni to nije važno. Ova penkala ima svoju priču, duboku priču", istaknula je. 

Potom je ispričala kako je dobila kemijsku olovku. 

"Jednog dana prije 20 godina a možda i više, Dino me uzbuđeno zvao s aerodroma iz Zuricha, i rekao da nam je kupio darove i da jedva čeka da nam ih pokaže. Obožavao je vrijeme između letova uskraćivati kupovinom po duty free shopovima. I kad je došao kući, odmah je ostavio kufer i krenuo dijeliti darove. Ja nikad nisam bila previše uzbuđena oko toga jer je uvijek kupovao poklone koje ni u snu ne bih sanjala. Izvadio je prekrasnu kožnu kutiju, i ja sam odmah pomislila 'diamondaregirlsbestfriend, konačno je pogodio', promislila sam i uzbuđeno uzela kutiju. Kad sam otvorila, ugledala sam ovu je*enu penkalu!!!. Mom razočaranju nije bilo kraja. Tog dana nije bilo večere. Bila sam ljuta. Je*ena penkala!??? On će meni penkalu kupovati??? Da me utješi, rekao mi je da je to Mont Blanc penkala, da se predsjednik Clinton tom penkalom potpisuje i da ju je platio oko 400 njemačkih maraka", napisala je Danijela. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mislite sada, kako je ova karantena uzela danak, pa eto sada umjesto sebe stavljam fotografiju glupe penkale. Ali to nije obična penkala! Ok, to je Mont Blanc penkala, ali ni to nije važno. Ova penkala ima svoju priču, duboku priču. Jednog dana prije 20 godina a možda i više, Dino me uzbuđeno zvao sa aerodroma iz Zuricha, i rekao da nam je kupio darove i da jedva čeka da nam ih h pokaže. Obožavao vrijeme između letova uskraćivati kupovinom po duty free shopovima. I kad je došao kući odmah je ostavio kufer i krenuo dijeliti darove. Ja nikad nisam previše bila uzbuđena oko toga jer je uvijek kupovao poklone koje ni u snu ne bi sanjala. Izvadio je prekrasnu kožnu kutiju, i ja sam odmah pomislila "diamondaregirlsbestfriend, konačno je pogodio, promislila sam i uzbuđeno uzela kutiju. Kad sam otvorila, ugledala sam ovu jebenu penkalu!!!. Mom razočaranju nije bilo kraja 😱. Tog dana nije bilo večere. Bila sam ljuta. Jebena penkala!??? On će meni penkalu kupovat??? Da me utješni, rekao mi je da je to Mont Blanc penkala, da se predsjednik Clinton s tom penkalom potpisuje i da ju je platio oko 400 dem. -Ma da ti se sam Bog s njom potpisuje, baš me briga! 400 maraka si dao za jebenu penkalu!? Zar ti ja ličim na nekoga ko obožava penkale? Gledao me zabezeknuto, kao da ne može shvatiti zašto nisam oduševljena. Još me više pogodilo kad sam shvatila da je sebi kupio ženski Jadore od Diora jer mu se svidjela bočica 😱. On je mislio da je muški parfem. Uglavnom, trajala je ta moja ljutnja. Dosta poslje, jednom sam išla s njim u banku i morala sam nešto potpisati pa sam izvadila tu penkalu. Kad je on to primijetio, pitao je djelatnicu banke je li joj se sviđa moja penkala, a žena je rekla da je to Mont blanc penkala, na što je on svima u banci i strankama objasnio kakva sam ja seljanka... I tako, danas sam je opet izvadila iz torbe, malo se danas potpisuje ali svejedno ona ide i putuje u svakoj mojoj torbi. Podsjeti me kakva sam seljaka bila 😂😂😂😂 #storyofmylife #montblanc #seljanka😂😂🙋🏼🙋🏼 #poklonikojisepamte

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Dino nije uspio ublažiti njezino razočaranje poklonom. "Ma da ti se sam Bog s njom potpisuje, baš me briga! 400 maraka si dao za je*enu penkalu!? Zar ti ja ličim na nekoga ko obožava penkale?" rekla je mužu. 

Kralj funka ju je gledao zabezeknuto jer nije mogao shvatiti zašto ju kemijska olovka nije oduševila. "Još me više pogodilo kad sam shvatila da je sebi kupio ženski J'adore od Diora jer mu se svidjela bočica. On je mislio da je muški parfem. Uglavnom, trajala je ta moja ljutnja. Dosta poslije, jednom sam išla s njim u banku i morala sam nešto potpisati pa sam izvadila tu penkalu. Kad je on to primijetio, pitao je djelatnicu banke sviđa li joj se moja penkala, a žena je rekla da je to Mont Blanc penkala, na što je on svima u banci i strankama objasnio kakva sam ja seljanka... I tako, danas sam je opet izvadila iz torbe, malo se danas potpisuje, ali svejedno ona ide i putuje u svakoj mojoj torbi. Podsjeti me kakva sam seljanka bila", zaključila je Danijela. 

Njezina objava neke je nasmijala, a drugi su objasnili da joj je barem pisao divne pjesme, pa pokloni nisu važni. "Logično da nakon 'Ljubav se zove imenom tvojim' ne očekuješ penkalo, al' Dino je bar s pjesmom pogodio, za razliku od nekih", "Baš ste me slatko nasmijali", "Meni su suze krenule od smijeha, nisam se skoro tako nasmijala", "Bože, kako lijepo... stvarno lijepa uspomena", komentirali su Danijelini pratitelji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +1 Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Celebrity Princeza Diana na dan vjenčanja osjećala se kao žrtveno janje zbog detalja koji je ranije otkrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene